Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Dublji dio oceana

Autor:Jacquelyn Mitchard
Izdavač:Algoritam
  • Zagreb
  
Preveo:Božica Jakovlev
Format:24
Uvez:tvrdi
Broj stranica:    430
Godina izdanja:    1997
 
 
Cijena: 69,00 kn
  
 
 
 
Dublji dio oceana
 
Dublji dio oceana

Pripazi na svoga brata rekla je Beth Cappadora svom sedmogodišnjem sinu Vincentu dok je na recepciji čikaškog hotela pokušavala dobiti ključeve svoje sobe. Naumila je provesti vikend sa svojim društvom iz gimnazije na proslavi godišnjice mature, a djecu je odlučila povesti sa sobom, misleći da čini uslugu svome mužu Patu. No kad se koju minutu kasnije okrenula da provjeri jesu li dječaci još uvijek na svome mjestu, Bena više nije bilo!
Mali trogodišnjak kao da je u zemlju propao - u auli hotela nitko ga nije vidio, policija nema nikakva traga i noćna mora od koje se svaki roditelj ježi za obitelj Cappadora je počela.
Prateći tijekom idućih deset godina preostalih troje članova obitelji kako pokušavaju živjeti u potisnutoj agoniji, između zebnje i nade, zamrznuti u vremenu tragedijom za koju svi krive i sebe i druge, Jacquelyn Mitchard će ispričati potresnu, no istodobno toplu ljudsku priču koja će vas od prve do zadnje stranice držati u napetosti poput rijetko kojeg trilera.
Upravo ta sposobnost autorice da iz pripovijesti o jednom braku i odnosu dva brata izvuče onu čarobnu nit koja povezuje samo najbolja djela suvremene književnosti, navela je i Oprah Winfrey da upravo ovu knjigu izabere kao prvu u svom novopokrenutom televizijskom književnom kružoku.
Američka publicistica Jacqulyn Mitchard, autorica je dviju knjiga o obiteljskim odnosima i redovno objavljuje kolumnu u novinama. Dublji dio oceana njezin je prvi roman.
Na hrvatski je ovaj bestseller uobičajeno uvjerljivo prevela Božica Jakovlev, a fotografiju na naslovnoj stranici, preuzetu iz američkog izdanja, napravila je Rita Rivera.

Dublji dio oceana

Nema poveznica
Pošalji upit za knjigu:
Dublji dio oceana

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Dublji dio oceana

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Vražji okot
 
 
99,00 kn
89,00 kn
popust
 
10 %
Trgovci snovima
 
 
 
40,00 kn
Smiješna ideja da te više neću vidjeti
 
 
 
99,00 kn
Posljednji čuvar Ellis Islanda
 
 
 
99,00 kn
Pijesak vremena
 
 
 
67,00 kn