Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Gorka čokolada

  
Autor:Goran Tribuson
Izdavač:Školska knjiga
  
ISBN:953-0-61621-X
Format:21 cm
Broj stranica:    358
Godina izdanja:    2004
 
 
Cijena: 99,00 kn
  
 
Artikla trenutno nema na skladištu!
Pošaljite nam upit za knjigu
 
 
Gorka čokolada
 
Gorka čokolada

Kada poduzetnik Svilar naruči od privatnog istražitelja Nikole Banica praćenje svoga sina Arna koji mu je iz sefa ukrao mapu s Četrnaest crteža u tušu i ugljenu s motivima pariških mostova, za koje su hrvatski kunsthistoričarski eksperti potvrdili da pripadaju opusu hrvatskog slikara Josipa Račića, njegov život počinje prerastati u noćnu moru. Nastojeći otkriti kome je mladi Svilar nudio ili prodao crteže, Banić otkriva sve zloće tajkunske Hrvatske suprotstavljene osiromašenima i ogorčenima, svu bahatost i oholost zlatne mladeži te nesnosnu glupost i površnost tzv. estrade i domaćeg jet-seta.

Naravno, Svilar i njegova svita nisu jedini koji muče Banića. Nika se zbog straha od braka vratila iz Londona, a Lidija mora hitno na skupu operaciju. Banić još uvijek sluša jazz, pije pivo i puši Marlboro.

Kao i u dosadašnjim romanima s privatnim istražiteljem Nikolom Banićem — Zavirivanje, Siva zona, Dublja strana zaljeva, Noćna smjena i Bijesne lisice — i u ovome krimiću Tribuson vješto i britko secira socijalnu zbilju. Gorka Čokolada događa se sada i ovdje, u Hrvatskoj, koja se uči klasnome društvu utemeljenome na novim bogatašima i novim siromasima.

Pošalji upit za knjigu:
Gorka čokolada

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Gorka čokolada

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Vampirica Castelli
 
Robert Naprta
 
99,00 kn
89,00 kn
popust
 
10 %
Sestrica s jezera
 
 
 
59,00 kn
Ruski rulet
 
Goran Tribuson
 
 
110,00 kn
Priče za nesanicu
 
 
 
50,00 kn
Potonulo groblje
 
 
 
45,00 kn