Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Isključena djeca - Revolucionarni program koji pomaže mozak djece s autizmom, disleksijom, ADHD-om i drugim neurološkim smetnjama dovesti u ravnotežu

 
Izdavač:Harfa
  • Split
  
Preveo:Domagoj Erić
Format:23
Uvez:meki
Broj stranica:    403
Godina izdanja:    2016
 
 
Cijena: 180,00 kn
  
 
Artikla trenutno nema na skladištu!
Pošaljite nam upit za knjigu
 
 
Isključena djeca
 
Isključena djeca

Dokazano djelotvoran program kojim se, bez uporabe lijekova, tretiraju uzroci, a ne samo posljedice autizma i drugih razvojnih poremećaja.

 

Prema procjenama svake se godine 1, 5 milijunu djece (ili jednom od šestero djece) dijagnosticira autizam, Aspergerov sindrom, ADHD, disleksija ili opsesivno-kompulzivni poremećaj. Dr. Robert Melillo u svom Programu ravnoteže mozga izlaže nam posve novo poimanje uzroka takvih poremećaja.

Njegov je program u praksi postigao jasno dokumentirane rezultate, koji pokazuju drastično poboljšanje kvalitete života takve djece i njihovih obitelji, i to u svakom pogledu: poboljšanja su se pokazala u ponašanju, emocionalnom stanju, školskom uspjehu i socijalizaciji.

Knjiga Isključena djeca, u kojoj je taj program detaljno opisan, pokazuje roditeljima kako primjenjivati tretmane u vlastitom domu, i to bez uporabe ikakvih lijekova.

Program uključuje: prilagođene (i prilagodljive) vježbe koje ciljaju na poboljšanje psihičkih, senzornih i akademskih aspekata; plan za modificiranje ponašanja; savjete za identificiranje osjetljivosti na pojedine namirnice, koje nismo svjesni, a često igra veliku ulogu u poremećajima; kontrolni program koji će osigurati trajne rezultate.

Pošalji upit za knjigu:
Isključena djeca

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Isključena djeca

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Seksualno zlostavljanje djece u Europi
 
 
100,00 kn
80,00 kn
popust
 
20 %
Seks Odgoj
 
 
 
139,00 kn
Razvoj govora
 
 
 
90,00 kn
Doktore, je li istina da trava čisti pluća
 
 
 
69,00 kn
Djeca s teškoćama u učenju i mentalnim smetnjama u redovitoj nastavi
 
 
 
231,00 kn