Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Ludi Adam

Autor:Margaret Atwood
Izdavač:Školska knjiga
  • Zagreb
  
Preveo:Katarina Penđer
ISBN:978-953-342-083-7
Format:22
Uvez:tvrdi
Broj stranica:    312
Godina izdanja:    2017
Napomena:    Biblioteka Lumen
 

 
Cijena:  199,00 kn
Popust:  69,00 kn (35%)
  
Vaša cijena:  130,00 kn
 
 
 
Ludi Adam
 
Ludi Adam

Ludi Adam završni je dio trilogije koju je Margaret Atwood, prva dama distopijske književnosti, počela romanom Gazela i Kosac te nastavila Godinom potopa. Kanadska autorica prikazuje ruševine svijeta koji je uništila namjerno oslobođena biotehnološki stvorena pošast, a u tim je ruševinama tek šačica preživjelih. Među njima je i Toby, nekoć pčelarica i članica miroljubiva zelenog pokreta otpora Božjih vrtlara. Toby se ponovno susreće sa svojom velikom neuzvraćenom ljubavlju Zebom, bivšim bioteroristom Ludih Adamita. Na zahtjev Koščića, dobroćudnih humanoida koji su stvoreni da zamijene ljudski rod, Toby pripovijeda priče o prošlosti ljudske vrste. Pametni mutanti, svinjoni, stalna su prijetnja Koščićima, a urotu kuju i bivši zatvorenici, nasilnici i silovatelji loptobolesnici.

Roman osvaja jedinstvenim spojem akcije, humora i satire, romanse i mašte. Ali tjera i na razmišljanje. Vizija budućnosti Margaret Atwood istodobno ohrabruje jer velik je potencijal čovječanstva, ali i upozorava – svijet mutanata, proizvoda križanja gena i znanstvenih pokusa koji su izmaknuli kontroli vrlo nam je blizu, možda i bliže nego što mislimo.
Ova dirljiva i dramatična završnica veličanstvenog djela spekulativne fikcije djelo je autorice velikog hita Sluškinjina priča.

Pošalji upit za knjigu:
Ludi Adam

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Ludi Adam

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Zapisano u kostima
 
 
 
76,00 kn
Zaljev tamnih voda
 
 
 
59,00 kn
Venecijanski finale
 
 
 
45,00 kn
Velika obmana
 
 
 
50,00 kn
Učenik
 
 
150,00 kn
129,00 kn
popust
 
14 %