Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Procesi pripreme hrane

Autor:Vesna Lelas
Izdavač:Golden marketing - Tehnička knjiga
  • Zagreb
  
ISBN:978-953-212-333-3
Format:25
Uvez:tvrdi
Broj stranica:    183
Godina izdanja:    2008
 
 
Cijena: 160,00 kn
  
 
 
 
Procesi pripreme hrane
 
Procesi pripreme hrane

Pravilnoj prehrani ljudi danas se pridaje sve veće značenje i u gospodarski najrazvi­jenijim zemljama svijeta ali i u svim ostalima. Sve se više hrana i prehrana povezuju s očuvanjem zdravlja pa čak i utjecajem na liječenje pojedinih bolesti, a preporuke o pravilnoj prehrani pojedinih kategorija stanovništva donose nutricionisti temeljem rezultata brojnih znanstvenih istraživanja. Pri tome izbor namirnica i način njihove pripreme moraju biti takvi da zadovolje energetske i nutritivne potrebe čovjeka, ali i da imaju poželjna gastronomska svojstva kao što su primamljiv izgled, miris i okus, te odgovarajuću probavljivost.

Udžbenik i priručnik za stručnjake. Knjiga je nova.

Pošalji upit za knjigu:
Procesi pripreme hrane

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Procesi pripreme hrane

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!