Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Rune

Autor:Joanne Harris
Izdavač:Algoritam
  • Zagreb
  
ISBN:978-953-220-560-2
Format:24
Broj stranica:    463
Godina izdanja:    2008
 
 
Cijena: 149,00 kn
  
 
Artikla trenutno nema na skladištu!
Pošaljite nam upit za knjigu
 
 
Rune
 
Rune

Sedam sati u ponedjeljak izjutra, pet stotina godina nakon Smaka Svijeta, a goblini su opet rovarili po podrumu. Gazdarica gostionice Sedam spavača klela se da su to bili tek štakori, ali Maddy Smith znala je da nije tako. Samo su goblini mogli izrovati opekom potaracani pod; k tome, koliko se zna, štakori ne piju tamno pivo.
Maddy bi to mogla i znati, jer svi u selu znaju da je Maddy vještica. Točno, možda je tek kći seoskog kovača, ali rodila se s runskim znamenjem na ruci - sigurnim znakom da je u rodu s Vatrenima, Furijama, Vilin-pukom, s onim mračnim silama Starijeg doba koje Red zatire gdje stigne. Srećom po Maddy, njeno selo Malbry daleko je od očiju Reda. Daleko je od cijelog bijelog svijeta, zapravo. Da nema Jednookog, namjernika koji svakih godinu dana svrati u Malbry, Maddy ne bi ništa znala o zemljama to leže ponad doline Stronda, o starim bogovima i runama.
Sada, međutim, Jednooki ima neobičan zahtjev - želi da Maddy ode u brijeg Crvenog Konja po relikviju iz davnine. U suprotnom, mogao bi nastupiti Smak Svijeta. Ponovno...
Rune, čaroban novi roman Joanne Harris, Algoritam donosi u prijevodu Vladimira Cvetkovića Severa, uz izvornu ilustraciju i zemljovide Davida Wyatta.

Pošalji upit za knjigu:
Rune

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Rune

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Životinjska farma
 
 
 
45,00 kn
Vještica iz Portobella
 
 
 
49,00 kn
Tajna večera
 
 
 
149,00 kn
Tajna trinaestog apostola
 
 
 
129,00 kn
Slučaj doktora Karpete
 
 
 
55,00 kn