Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

S onu stranu zavjese

Autor:Sheila Ostrander
Izdavač:Globus
  • Zagreb
  
Preveo:Nada Horvat, Inge Schmidt
Format:20
Uvez:meke
Broj stranica:    504
Godina izdanja:    1989
Drugi autori/prevoditelji:    Lynn Schroeder ,Nada Horvat, Inge Schmidt
Napomena:    knjiga s posvetom
 
 
Cijena: 60,00 kn
  
 
 
 
S onu stranu zavjese
 
S onu stranu zavjese

Ova knjiga dviju američkih novinarki Sheile Ostrander i Lynn Schroeder odjeknula je poput bombe u američkoj stručnoj javnosti. S. Ostrander i L. Schroeder pokazale su da se i na Istoku velika pažnja poklanja paranormalnim ispitivanjima, te da se financijski osigurava njihov kontinuitet. Temelj takvog stava u Sovjetskom Savezu, Bugarskoj i Čehoslovačkoj je uvjerenje da se parapsihološke pojave mogu itekako dobro koristiti u vojno-tehničke svrhe.
Knjiga nas upoznaje s parapsihološkim institutima i laboratorijima, susretima s čuvenim istraživačima paranormalnog područja kao što su dr Rejdak, M. Ryzl, Nelija Mihajlova, Karel Drbal i mnogi drugi. Opseg autoričinih istraživanja obuhvaća telepatiju, liječenje psihičkom energijom, reinkarnacijska istraživanja, piramidnu energiju te poboljšanje ljudskih sposobnosti pomoću supernormalnih intervencija, kirlijanskog snimanja, akupunkture, psihokineze, fenomene letećih tanjura, astralna putovanja...
`S onu stranu zavjese` otkriva realne šanse parapsihologije kao primijenjene nauke. Velika budućnost parapsihologije već se nazire u liječenju duševnih poremećaja, a kirlijanska fotografija može poslužiti kao pouzdana metoda dijagnosticiranja. Ali istovremeno autorice opominju i na moguće zloupotrebe i opasnosti ove nauke budućnosti.

Pošalji upit za knjigu:
S onu stranu zavjese

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
S onu stranu zavjese

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Zločesta djeca
 
 
 
98,00 kn
Život prije života
 
 
 
59,00 kn
Život poslije života
 
 
 
59,00 kn
Život nastaje iz života
 
 
 
69,00 kn
Život nastaje iz života
 
 
 
50,00 kn