Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Sandale

Autor:Bekim Sejranović
Izdavač:VBZ
  • Zagreb
  
ISBN:978-953-304-579-5
Format:20
Uvez:meki
Broj stranica:    173
Godina izdanja:    2013
 

 
Cijena:  110,00 kn
Popust:  25,00 kn (23%)
  
Vaša cijena:  85,00 kn
 
 
 
Sandale
 
Sandale

U početku je to bila knjiga priča, koja je objavljena pod naslovom Fasung, ali je nakon deset godina temeljito prekrojena, nadopisana i pretvorena  u, zapravo, lepršavo strukturiran roman.

Roman koji nadopunjava i zaokružuje dva Sejranovićeva dosad objavljena romana  –  Nigdje, niotkuda i Ljepši kraj – tvoreći s njima uznemirujuću proznu trilogiju koja na osebujan sejranovićevski način hvata 'ove prostore' i 'ovo vrijeme'.

Oslo, Rijeka, Brčko, Australija, Indija samo su neke postaje po kojima skita 'junak' Sandala. On je jedan od onih književnih skitnica koje volimo ma koliko bili autodestruktivni i nesposobni za 'normalan' život. Stalno se boreći i sa sobom i sa svijetom koji ga okružuje, hvatajući se pritom za sve što pronađe uz put – alkohol, pornografiju, drogu, trčanje na skijama, zaljubljivanje... – nježan i tužan, borben i malodušan, duhovit i autoironičan i kad govori o najvažnijim stvarima svog i našeg  života, Sejranovićev je pripovjedač vjerojatno jedan od najintrigantnijih, najzabavnijih i najbolje ispisanih likova novije hrvatske književnosti i svakako ga vrijedi pročitati.

Sandale

Nema poveznica
Pošalji upit za knjigu:
Sandale

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Sandale

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Zlatni danci: istinita priča
 
 
 
119,00 kn
Zlatarovo zlato
 
 
 
69,00 kn
Život u raju
 
 
 
59,00 kn
Život ljudski
 
 
 
45,00 kn
Želim dotaknuti nebo
 
 
160,00 kn
129,00 kn
popust
 
19 %