Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Tradicionalna kuharica - više od 200 izvornih recepata iz cijele Italije: korak po

 
Autor:Carla Capalbo
Izdavač:Leo-Commerce
  • Rijeka
Izdavač:Leo-Commerce
  • Rijeka
  
ISBN:953-6232-34-0
Format:30
Uvez:meki
Broj stranica:    256
Godina izdanja:    2000
Drugi autori/prevoditelji:    fotografije Amanda Heywood
Ilustracije:    Ilustrirano u boji.
Napomena:    Prijevod djela: The Ultimate Italian Cook Book.
 

 
Cijena:  350,00 kn
Popust:  200,00 kn (57%)
  
Vaša cijena:  150,00 kn
 
 
 
Tradicionalna kuharica
 
Tradicionalna kuharica

TRADICIONALNA KUHARICA je velika knjiga kuharstva i zbirka (najviše talijanskih) recepata: od predjela i juha, jela od povrća, tjestenina, riže, palente, jaja i sireva pizza i ukusnih tijesta, riba i školjaka, jela od mesa i deserta. Priprema svakog jela detaljno je objašnjena, korak po korak s fotografijama i svi recepti su isprobani u praksi. Uključena su sva poznata i omiljena jela: minestrone, špageti alla carbonara, nadjeveni kaneloni, rižot, saltimbocca i tiramisu, kao i manje poznati specijaliteti. Izvorni talijanski recepti, jasno su opisani za primjenu u svakoj kuhinji, na više od 900 fotografija.

Mnoge talijanske pokrajine poznate su po bogatoj kulinarskoj tradiciji i zbog toga je talijanska kuhinja jedna od najpopularnijih u cijelom svijetu - od raznobojnih venecijanskih jela od povrća, preko blagotvornih toskanskih jela iz srca Italije, do sicilijanskih ribljih i morskih jela. Svaka pokrajina ima svoje posebnosti koje se temelje na svježim lokalnim sastojcima od kojih se stvaraju hranjiva i mirisna jela. Izvrsni sirevi, začinsko bilje, domaće kobasice i sušeno meso, kao i širok izbor kombinacija sa svježim povrćem, čine nacionalnu talijansku ktlhinju bogatom raznolikostima i osobinama.

Devet stotina korak-po-korak fotografija jasno ilustrira svaki recept i osigurava uspješan ishod - pa čak i ako pokušate po prvi put ručno izraditi tjesteninu. Raskošne fotografije svakog zgotovljenog jela zasigurno će Vas potaknuti da usavršite poznato jelo i da okušate nešto novo bez obzira na vaše kulinarsko iskustvo. Isto tako su jasno pojašnjene i kulinarske tehnike i označeno potrebno vrijeme te naznačene moderne mogućnosti koje ubrzavaju kuhanje. Bilo da planirate brzi snack ili pomno pripremljen ručak, Tradicionalna kuharica će Vas ponukati da u svom domu oživite autentični miris Italije.

Pošalji upit za knjigu:
Tradicionalna kuharica

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Tradicionalna kuharica

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Život u zoni
 
 
 
65,00 kn
Začini i zdravlje
 
 
 
79,00 kn
Vi mršavite
 
 
79,00 kn
59,00 kn
popust
 
25 %
Tradicionalna kuharica 2
 
Kate Whiteman, Jeni Wright i Angela Boggiano
 
199,00 kn
100,00 kn
popust
 
50 %
Sve o svemu - Veliki ilustrirani savjetnik za svaki dan
 
 
 
170,00 kn