Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Kobna pogreška

 
Izdavač:Algoritam
  • Zagreb
  
Preveo:Mirjana Valent
ISBN:953-220-278-1
Format:23
Uvez:meki
Broj stranica:    458
Godina izdanja:    2005
 
 
Cijena: 59,00 kn
  
 
 
 
Kobna pogreška
 
Kobna pogreška

Kobna pogreška Williama Lashnera jedan je od onih krimića kod kojeg već od prve stranice znate da čitajući ga nećete gubiti vrijeme. Victor Carl je philadelphijski odvjetnik kojeg će u gluho doba jedne kišne noći probuditi poziv njegova najboljeg prijatelja Guya Forresta. Na pozornici zločina zateći će Guya kako sjedi na ulaznim stubama kuće svoje ljubavnice, gol, mokar do kože i obliven krvlju, pištolj kojim je izvršeno umorstvo na podu pokraj njega.

Kod nekih ubojstava krivac je tako očigledan da dokaze ne treba tražiti, pogotovo ako ste odvjetnik obrane, tada ih najvjerojatnije treba - skrivati. A Victor Carl, ciničan, duhovit i etički vrlo fleksibilan odvjetnik pravi je čovjek na pravom mjestu.
William Lashner, autor pet romana, u ovom će prvorazrednom trileru toliko puta okrenuti stolove i pokazati kako se zaplet može zaplesti a da se pritom ne izgubi ni nit ni vjerodostojnost likova.
Kobno pogreška eksplozivna je mješavina pogrešne ljubavi, izdaje i ubojstva. Duhovit i savršeno ugođen Lashner svoje čitatelje drži pod hipnozom, kaže Harlan Coben, autor romana Nikom ni riječi i Samo jedna prilika.
Roman je na hrvatski prevela Mirjana Valent, a ilustraciju je naslikao Igor Kordej.

Pošalji upit za knjigu:
Kobna pogreška

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Kobna pogreška

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Zaljev tamnih voda
 
 
 
59,00 kn
Venecijanski finale
 
 
 
45,00 kn
Velika obmana
 
 
 
50,00 kn
Tigrovi zubi
 
 
 
69,00 kn
Smrt u tuđini
 
 
 
45,00 kn