Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

Uvjeti prodaje

U smislu općih uvjeta prodaje, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom internetske stranice.

Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, ovlašteni korisnik kreditne kartice te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda, tj. za kupnju putem internetske knjižare.

Proizvodi se naručuju odabirom artikla iz ponude internetske knjižare, registracijom i prolaskom kroz proces narudžbe.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

- Plaćanje pouzećem

- Internet bankarstvo

- Opća uplatnica

- Plaćanje predračunom (pravne osobe)

- Račun s odgodom plaćanja (državne i javne institucije)

U trenutku kada narudžba bude zaprimljena, Knjiga-znanja-veda će elektroničkim putem u obliku e-pošte obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena.

Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, Knjiga-znanja-veda će obavijestiti Kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojem je proizvod dobavljiv.

Ako je proizvod naručen, a kao način plaćanja odabran Internet bankarstvo ili opća uplatnica, Knjiga-znanja-veda se obvezuje rezervirati proizvod u trajanju od 7 radnih dana. Nakon isteka tog roka, Knjiga-znanja-veda ne jamči raspoloživost proizvoda.

Troškovi dostave nalaze se na sljedećoj stranici: ISPORUKA

Proces naručivanja objašnjen je na sljedećoj stranici: KAKO KUPOVATI

Sva će plaćanja biti izvršena u EUR (Eurima).

Kupac ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 45. Zakona o zaštiti potrošača.

Reklamacije:

Knjiga-znanja-veda prihvaća reklamacije koje se odnose na fizičke nedostatke proizvoda, odnosno knjiga i ostalih medija. Vidi Reklamacije