Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Velika obmana

 
Izdavač:VBZ
  • 0
  
Preveo:Kristijan Jovanović
ISBN:9532015833
Format:24
Broj stranica:    442
Godina izdanja:    2007
 
 
Cijena: 9,16 €69,02 kn
  
 
Artikla trenutno nema na skladištu!
Pošaljite nam upit za knjigu
 
 
Velika obmana
 
Velika obmana

Kad NASA-in satelit otkrije rijedak predmet zakopan duboko u arktičkom ledu, posrnula svemirska agencija oduševljeno objavljuje to otkriće koje će imati dalekosežne posljedice za politiku NASA-e i nastupajuće predsjedničke izbore. Kako bi potvrdila vjerodostojnost pronalaska, Bijela kuća angažira stručnu analitičarku obavještajne službe Rachel Sexton. Zajedno s drugim stručnjacima, uključujući karizmatskog znanstvenika Michaela Tollanda, Rachel će otputovati na Arktik gdje otkriva nešto nezamislivo: dokaze o znanstvenoj obmani koja bi mogla zavaditi svijet. No, prije nego što uspiju upozoriti predsjednika, Rachel i Michaela napada ekipa plaćenih ubojica. Dok bježe preko opustošenog i opasnog krajolika, svjesni su da mogu spasiti živote samo ako otkriju tko stoji iza ove majstorski isplanirane zavjere. No ono što će otkriti najveća je obmana!

"Velika obmana" uglađena je i zabavna kombinacija akcije i intrige, još jedan romaneskni uspjeh Dana Browna, autora proslavljenih bestselera "Da Vincijev kod" i "Anđeli i demoni", koji ovim romanom ponovno pokazuje svoju sposobnost uspješnog spajanja napete akcije i intrige.

Pošalji upit za knjigu:
Velika obmana

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Velika obmana

 
 
 

Još jedno hrvatsko izdanje ovog svevremenskog bestsellera otisnuto je u vrijeme jubilarnog dvadeset i petog američkog izdanja. Obogaćeno je novim uvodom autora u kojem on objašnjava ideje koje su oblikovale ovu knjigu i koje nastavljaju utjecati na nove naraštaje čitatelja. Kako je pisana jezikom koji ne poznaje vremenske granice u razumijevanju, ova knjiga prikazuje i istražuje prirodu ljubavnih odnosa, opisuje put duhovnog sazrijevanja te čitatelja vodi do nove životne ispunjenosti i spokojstva.

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Zaljev tamnih voda
 
 
 
10,49 €79,04 kn
Venecijanski finale
 
 
 
9,16 €69,02 kn
Ugovor Cassandra
 
 
15,93 €120,02 kn
11,81 €88,98 kn
popust
 
26 %
Tigrovi zubi
 
 
 
9,16 €69,02 kn
Sve što ostaje
 
 
 
9,16 €69,02 kn