Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

1000 čuda prirode

Autor:Paul Simons
Izdavač:Mozaik knjiga
  • Zagreb
  
Preveo:Hrvoje Peternel
ISBN:9799532230610
Format:28
Uvez:tvrdi
Broj stranica:    448
Godina izdanja:    2015
Drugi autori/prevoditelji:    Michael Bright, Tamsin Constable, David Burnie ,Hrvoje Peternel
 
 
Cijena: 15,93 €120,02 kn
  
 
Artikla trenutno nema na skladištu!
Pošaljite nam upit za knjigu
 
 
1000 čuda prirode
 
1000 čuda prirode

Ljudi su od davnina proučavali prirodu te oko njezinih pojava i fenomena stvarali mitove i legende. U današnje je doba i najskriveniji kutak Zemljine kugle postao vidljiv ljudskom oku i detaljno objašnjen, ali priroda i dalje ne prestaje očaravati i golicati ljudsku znatiželju i maštu. 1000 čuda prirode približit će vam njezinu ljepotu, tajanstvenost i moć kao nijedna knjiga do sada.

Uz ovo iznimno izdanje porast će vaše zanimanje za nedokučiv svijet prirode, njegove zakonitosti i misterije te ćete se u trenu pretvoriti u istraživača željnog novih znanja i spoznaja. Birajte što vas zanima – svijet životinja i biljaka ili vulkani, potresi, tornada… nebo iznad nas ili mračne oceanske dubine… taktike udvaranja ili tehnike preživljavanja i prerušavanja… Ma koje god bilo vaše područje interesa, ova izvrsna knjiga otkrit će vam brojne činjenice i podatke iz biologije, geografije, geologije, astronomije te drugih znanstvenih disciplina.

Uz to, podaci u knjizi napisani su jednostavnim i razumljivim jezikom, a čak 600 predivnih fotografija i ilustracija u boji zorno će vam objasniti odvijanje i najsloženijih prirodnih procesa. Ova će knjiga nesumnjivo privući sve članove vaše obitelji, odgovoriti na brojna pitanja, potaknuti rasprave, riješiti prijateljske dvojbe, odlučiti oklade i pomoći u pisanju domaćih zadaća.

Otkrijte zadivljujuća čuda prirode iznad, oko i ispod nas. Od nježne čvrstoće leptirovih krila do snažnih erupcija vulkana, od najmanje čestice života na Zemlji do beskrajnog svemira, svaka stranica ove veličanstvene knjige otkriva naš svijet i potiče nas da ga gledamo sa strahopoštovanjem.

Pošalji upit za knjigu:
1000 čuda prirode

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
1000 čuda prirode

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!