Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

150 igara prstićima - za razvoj fine motorike i govora s pjesmicama na sve dječje teme

 
Izdavač:Planet Zoe
  • Zagreb
  
ISBN:978-953-7685-08-9
Format:24
Uvez:meki
Broj stranica:    116
Godina izdanja:    2010
Ilustracije:    ilustrirano
Napomena:    priručnik
 
 
Cijena: 14,60 €110,00 kn
  
 
Artikla trenutno nema na skladištu!
Pošaljite nam upit za knjigu
 
 
150 igara prstićima
 
150 igara prstićima

Želite li da djeca iako nauče govoriti, brzo i lako uče, spretno izvode svaki, čak i najfiniji zadatak, od najranije dobi vježbajte njihove prstiće i ruke. U tome će vam pomoći igre koje se nalaze u ovoj knjizi.
Igre prstićima nisu samo zabavna i zanimljiva aktivnost, nego i vrlo korisna vježba.
Pokretljivost djetetovih prstića izravno je povezana s mentalnim i govornim razvojem. Vježbanje prstića stimulira sazrijevanje mnogih područja mozga, a u kombinaciji s ritmičnim pjesmicama pomaže razvoju govora, logičkog mišljenja, pažnje, pamćenja, vizualne i slušne percepcije, potiče ustrajnost te poboljšava kvalitetu igre i učenja. Razvoj djetetove fine motorike najbolji je oblik pomoći razvoju govora i inteligencije, i najprikladniji je za ranu dob. Učenje pjesmica na djeci bliske teme predivan je način proširivanja vokabulara, vježbanja izgovora, kao i razvoja svih psihičkih funkcija.
U predloženom materijalu za razvoj fine motorike korištene su ideje, igre i vježbe iz različitih izvora. One su vrlo korisne kako za djecu uredna razvoja, tako i za djecu s jezično-govornim i/ili motoričkim teškoćama. Priručnik je namijenjen logopedima, odgojiteljima, učiteljima i roditeljima koji žele pripomoći djetetovu razvoju i budućem školskom uspjehu.

Pošalji upit za knjigu:
150 igara prstićima

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
150 igara prstićima

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Psića je strah odlaska doktoru
 
 
 
6,50 €48,97 kn