Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Analiza krajolika pomoću GIS-a

  
Autor:Stefan Lang
Izdavač:ITD-Gaudeamu
  • 0
  
ISBN:9,79E+17
Format:24 cm.
Uvez:tvrdi
Broj stranica:    400
Godina izdanja:    2010
Drugi autori/prevoditelji:    Thomas Blaschke
 

 
Cijena:  42,47 €319,99 kn
Popust:  16,06 € 121,00 kn (38%)
  
Vaša cijena:  26,41 €198,99 kn
 
Artikla trenutno nema na skladištu!
Pošaljite nam upit za knjigu
 
 
Analiza krajolika pomoću GIS-a
 
Analiza krajolika pomoću GIS-a

Analiza krajolika pomoću GIS-a predstavlja novu metodu pristupa analizi strukture, promjene i funkcije krajolika. Ova metoda je značajan iskorak u istraživanju krajolika i predstavlja učinkoviti pristup ovoj tematici s aspekta GIS-a i geoinformatike. Opis metoda i postupci stanja i analize krajolika sve veću važnost nalaze u planiranju i rješavanju situacija u svakodnevnom životnom okruženju. Knjiga je namijenjena prvenstveno geografima, ali i svim ostalim srodnim disciplinama (geodeziji, šumarstvu, agronomiji, biologiji, arhitekturi itd.). Posebnu važnost ova knjiga ima s aspekta zaštite okoliša, jer daje pregled iskoristivosti geoinformacija u ekološkim procesima. U pomanjkanju stručne literature iz ove tematske cjeline, ovaj priručnik daje ozbiljan doprinos rješavanju zadataka iz područja geoinformatike i GIS-a. Biti će koristan izvor znanja, ideja i smjernica, te pomoć pri rješavanju praktičnih zadataka, kako stručnjacima i studentima, tako i svim ostalim korisnicima GIS tehnologije. Izdavanje ove knjige i njen prijevod na hrvatski jezik je hvale vrijedan iskorak u promjeni stava izdavača prema području koju pokrivaju grane geodezije i geoinformatike.

 Knjiga je namijenjena prvenstveno geografima, ali i svim ostalim srodnim disciplinama (geodeziji, šumarstvu, agronomiji, biologiji, arhitekturi itd.). Posebnu važnost ova knjiga ima s aspekta zaštite okoliša, jer daje pregled iskoristivosti geoinformacija u ekološkim procesima. U pomanjkanju stručne literature iz ove tematske cjeline, ovaj priručnik daje ozbiljan doprinos rješavanju zadataka iz područja geoinformatike i GIS-a. Biti će koristan izvor znanja, ideja i smjernica, te pomoć pri rješavanju praktičnih zadataka, kako stručnjacima i studentima, tako i svim ostalim korisnicima GIS tehnologije.

Izdavanje ove knjige i njen prijevod na hrvatski jezik je hvale vrijedan iskorak u promjeni stava izdavača prema području koju pokrivaju grane geodezije i geoinformatike.

Pošalji upit za knjigu:
Analiza krajolika pomoću GIS-a

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Analiza krajolika pomoću GIS-a

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!