Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Anđeli i demoni

 
Izdavač:VBZ
  • Zagreb
  
Preveo:Suzana Sesvečan
Format:23
Uvez:tvrdi
Broj stranica:    466
Godina izdanja:    2005
 
 
Cijena: 79,00 kn
  
 
 
 
Anđeli i demoni
 
Anđeli i demoni

U ovom romanu Dan Brown razrješuje tajnu Iluminata, drevnog tajnog bratstva, koje je krenulo u konačni osvetnički napad na Katoličku crkvu, pripreman, očito, stoljećima.

Godinu dana prije nego što je riješio Da Vincijev kod, Robert Langdon, renomirani simbolog s Harvarda, bio je pozvan u poznati švicarski istraživački institut CERN kako bi dešifrirao zagonetni simbol utisnut na prsima ubijenog fizičara. Otkriće do kojeg Langdon dolazi bilo je zaprepašćujuće: riječ je o drevnom tajnom bratstvu, Iluminatima, koje je krenulo u konačni osvetnički napad na Katoličku crkvu, pripreman, očito, stoljećima.
U daljem tijeku događaja Robert Langdon se udružuje s kćerkom ubijenog svećenika, lijepom i tajanstvenom znanstvenicom Vitto-riom Vetrom. U očajničkoj trci s vremenom, u ludom lovu na davno zaboravljeno leglo Iluminata, njih dvoje će jureći kroz zapečaćene vatikanske kripte, opasne katakombe, napuštene katedrale i najtajnije svjetske grobnice zajedničkim snagama pokušati spasiti Vatikan od potpunog razaranja!
Danas najpopularniji svjetski pisac, Dan Brown, napisao je još jedan brzi, akcijski roman, ovoga puta u formi opasno stvarne pustolovine.
Anđeli i demoni su intrigantno, domišljato i nadasve napeto štivo. Čitatelji već znaju da je Dan Brown pisac pustolovina od kojih zastaje dah, i knjiga koje čitatelj teško zaboravlja.

Pošalji upit za knjigu:
Anđeli i demoni

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Anđeli i demoni

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Tajna večera
 
 
 
149,00 kn
Slučaj doktora Karpete
 
 
 
55,00 kn
Da Vincijev kod
 
 
 
79,00 kn