Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Atlantida

  
Autor:David Gibbins
Izdavač:V.B.Z.
  • Zagreb
  
Preveo:Martina i Kristijan Jovanović
ISBN:953-201-568-X
Format:21
Uvez:tvrdi
Broj stranica:    327
Godina izdanja:    2006
Napomena:    Knjiga je u odličnom stanju.
 
 
Cijena: 17,12 €128,99 kn
  
 
 
 
Atlantida
 
Atlantida

Stoljetna opčinjenost mitovima o Atlantidi nadahnula je bezbrojne potrage za tim veličanstvenim otokom na kojem su vladali društvena harmonija i neizmjerno bogatstvo, i koji je valjda zato onako nenadano i nepovratno potonuo na samom početku historije. No junak romana "Atlantida", podvodni arheolog Jack Howard i njegova istraživačka ekipa jednog će dana, roneći Mediteranom za olupinom iz homerskih vremena, naići na trag koji bi mogao biti ključ pronalaska izgubljenog svijeta.

I tako će se jedan znanstvenik, naoružan samo erudicijom, dati u potragu za otokom o kome se mašta već tisućama godina. I doista, Jack Howard doprijet će do ruba veličanstvenog otkrića, ali s tim otkrićem pojavit će se i neočekivano opasni neprijatelji. Jack Howard i njegovi suradnici nenadano bivaju uvučeni u okrutnu igru na život ili smrt, čije bi posljedice mogle uništiti mnoge živote. Jer ono što bi Jack mogao otkriti premašuje njegove najluđe snove koji imaju i svoju zastrašujuću cijenu…

David Gibbins, i sam arheolog po struci, napisao je roman koji podjednako duguje pustolovinama Indiane Jonesa (s tom razlikom što se najveći dio priče odigrava u podmorju!) kao i žanru novog historijskog trilera koji je utemeljio Dan Brown s romanom "Da Vincijev kod". "Atlantida" Davida Gibbinsa, prevedena je dosad na 26 jezika.

Pošalji upit za knjigu:
Atlantida

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Atlantida

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!