Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Dječak u koferu

Autor:Lene Kaaberbol
Izdavač:Algoritam
  • Zagreb
  
Preveo:Maja Hrgović
ISBN:9789533166049
Format:23
Uvez:meki
Broj stranica:    220
Godina izdanja:    2013
Drugi autori/prevoditelji:    Agnete Friis ,Maja Hrgović
Napomena:    iz antikvarijata
 

 
Cijena:  99,00 kn
Popust:  44,00 kn (44%)
  
Vaša cijena:  55,00 kn
 
Artikla trenutno nema na skladištu!
Pošaljite nam upit za knjigu
 
 
Dječak u koferu
 
Dječak u koferu

Nina Borg, medicinska sestra u Crvenom križu, supruga i majka dvoje djece, ne može si pomoći – mora činiti dobra djela i ne može odbiti nikoga tko od nje zatraži pomoć, čak i kad bi joj to bilo pametnije. Kad joj nekadašnja prijateljica Karin ostavi ključ javnog ormarića na željezničkom kolodvoru u Kopenhagenu, Nina se uplete u najveću opasnost svoga života. U ormariću pronađe kofer, a u koferu trogodišnjeg dječaka: golog i drogiranog, ali živog. Ubrzo iza toga Karin, koja je trebala za svog šefa taj isti kofer podići i ostaviti novac u zamjenu, biva ubijena. Ninin život također će se naći u opasnosti. Osim toga, mali Mikas ne govori danskim pa je to još jedna poteškoća koja Nini otežava otkrivanje od kuda zapravo dječak dolazi i tko ga se nastoji domoći.

Je li to dijete žrtva trgovine ljudima? Može li ga predati vlastima, ili će ga one samo vratiti onome tko ga je prodao? Kada sazna da je Karin brutalno ubijena, Nina shvati da opasnost prijeti i njoj i malenom dječaku. Tijekom sve beznadnijeg putovanja kroz Dansku, Nina nastoji otkriti tko je taj dječak, kamo pripada i tko ga točno nastoji uloviti.

Danska spisateljica Lene Kaaberbol, najpoznatija po svojemu nizu romana za mlade, i mlada autorica Agnete Friis postigle su svoj najveći uspjeh do sada ovim potresnim romanom, dobitnikom nagrade Harald Morgensen za najbolji krimić 2008. godine, dosad prevedenim na deset jezika i prodanim u više od dva milijuna primjeraka.

Pošalji upit za knjigu:
Dječak u koferu

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Dječak u koferu

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Zavjesa
 
 
 
50,00 kn
Zašto te volim
 
 
79,00 kn
45,00 kn
popust
 
43 %
Zamka
 
 
 
55,00 kn
Zamka
 
 
 
59,00 kn
Zaljev tamnih voda
 
 
 
79,00 kn