Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Djelovanje Krista Božjeg i božanske Mudrosti

Autor:Alfred Schulte
Izdavač:Univerzalni život
  • Zagreb
  
ISBN:978-953-6284-28-3
Format:24
Uvez:tvrdi
Broj stranica:    264
Godina izdanja:    2010
Drugi autori/prevoditelji:    Dieter Potzel
Napomena:    Knjiga s DVD-om
 

 
Cijena:  23,89 €180,00 kn
Popust:  3,32 € 25,01 kn (14%)
  
Vaša cijena:  20,57 €154,98 kn
 
Artikla trenutno nema na skladištu!
Pošaljite nam upit za knjigu
 
 
Djelovanje Krista Božjeg i božanske Mudrosti
 
Djelovanje Krista Božjeg i božanske Mudrosti

Prema Platonu, mudrost, grčki «sofija», znači «znanje o božanskim idejama». Mudrost u sebi sjedinjuje mnoge visoke vrijednosti: spoznaju, razumijevanje, sposobnost uviđanja i razlikovanja, sposobnost mišljenja i iskustvo, kao i marljivost, razboritost i sposobnost dobrog prosuđivanja. Božanska Mudrost je djelo. Istinska, božanska Mudrost uvijek započinje poštovanjem Boga i zbog toga nadmašuje svaku ljudsku mudrost. Bez uvažavanja velikih mjerila, bez čestitosti, bez pravednosti i istinoljubivosti nema božanske Mudrosti.

Tko ili što je božanska Mudrost? Zašto je ona istisnuta iz teologije? Tko je Tješitelj, tko je «velika žena» o kojoj se govori u Bibliji? I zašto tako malo znamo o prorocima? – Autori velikim lukom povezuju djelovanje Krista Božjeg i božanske Mudrosti – od prapočetka do danas. Na razumljiv način pokazuju tko trenutačno živi i djeluje na Zemlji – utjelovljeni seraf božanske Mudrosti.

Dopustite da Vam srce dodirne nenametljiva ustrajnost i suverena ljubav kojom je božanska Mudrost u svim vremenima djelovala za unutarnju dobrobit nas ljudi – a ponovo djeluje i danas.

Uz DVD u knjizi: pratite Gabriele, Božju proročicu i izaslanicu našeg vremena u šetnji Zemljom mira. Pogledajte što je iz sedmerodimenzionalnog svijeta preko nje transformirano u tri dimenzije i što je sve nastalo. Čujte što suvremenici koji poznaju Gabriele, imaju o njoj reći.

Pošalji upit za knjigu:
Djelovanje Krista Božjeg i božanske Mudrosti

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Djelovanje Krista Božjeg i božanske Mudrosti

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!