Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Farmakologija

Autor:Dale M. M. Moore P. K. Rang H. P. Ritter J. M.
Izdavač:Golden marketing - Tehnička knjiga
  • Zagreb
  
ISBN: 9789532122015
Format:28
Uvez:tvrdi
Broj stranica:    797
Godina izdanja:    2006
Napomena:    novo
 

 
Cijena:  95,56 €720,00 kn
Popust:  25,56 € 192,58 kn (27%)
  
Vaša cijena:  70,00 €527,42 kn
 
 
 
Farmakologija
 
Farmakologija

Najnovije, peto izdanje Farmakologije ne svodi se samo na klasični opis djelovanja lijekova, nego obrađuje mehanizme njihova djelovanja na staničnoj i molekularnoj razini. Na početku svakoga poglavlja autori daju sažetke važnih fizioloških i biokemijskih procesa, a na marginama su istaknuti najvažniji pojmovi kako bi olakšali snalaženje u građi. Kemijske strukture lijekova dodatno su pojašnjene brojnim dijagramima u boji, fotografijama i tablicama.

Farmakologija je sveučilišni udžbenik u Americi i Velikoj Britaniji.

Farmakologija, znanstvena disciplina koja se bavi djelovanjem lijekova na organizam, danas se sve više razvija zahvaljujući golemim ulaganjima u znanstveno-istraživačke projekte i farmaceutsku industriju.

H. P. Rang je profesor emeritus farmakologije na University Collegeu u Londonu. M. M. Dale je profesor na odsjeku za farmakologiju na Sveučilištu u Oxfordu i predavač na University Collegeu u Londonu. J. M. Ritter predaje kliničku farmakologiju na King’s Collegeu u Londonu. P. K. Moore je profesor farmakologije na Nacionalnom sveučilištu u Singapuru.

Pošalji upit za knjigu:
Farmakologija

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Farmakologija

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!