Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Fragmenti slike svijeta - Kritička analiza suvremene filmske i medijske produkcije

Autor:Saša Stanić
Izdavač:Facultas
  • Rijeka
  
ISBN: 978-953-56701-3-1
Format:23
Broj stranica:    235
Godina izdanja:    2012
Drugi autori/prevoditelji:    Boris Ružić
 

 
Cijena:  150,00 kn
Popust:  15,00 kn (10%)
  
Vaša cijena:  135,00 kn
 
 
 
Fragmenti slike svijeta
 
Fragmenti slike svijeta

"Riječ je o pionirskom pristupu, koji, u našim okvirima, rezultira ne samo preglednim radom koji nudi uvid u relevantnu literaturu medijske teorije, recentne filmologije i filozofije, već i originalnim znanstvenim tezama koje svojim tonom i odlučnošću premašuju domaće okvire", napisala je u recenziji knjige Katarina Peović Vuković.

Saša Stanić (1984) doktorand je Poslijediplomskog studija književnosti, izvedbenih umjetnosti, filma i kulture pri Filozofskome fakultetu u Zagrebu. Radi na Filozofskome fakultetu u Rijeci u zvanju asistenta na književnoteorijskim kolegijima Odsjeka za kroatistiku. Sudjelovao je na više međunarodnih znanstvenih skupova. Objavljuje stručne i znanstvene radove iz područja popularne kulture i hrvatske suvremene književnosti. Od srednje škole bavi se neprofesijskim filmom.

Boris Ružić (1985) doktorand je Poslijediplomskog doktorskog studija Interdisciplinarne humanističke znanosti pri Sveučilištu u Zadru. Zaposlen je kao asistent na Odsjeku za kulturalne studije u Rijeci na filmskim i medijskim kolegijima. Suradnik je na Trećem programu Hrvatskog radija, gdje uređuje i objavljuje tekstove u emisijama kulturalno-medijske orijentacije. Sudjeluje na međunarodnim i domaćim konferencijama te objavljuje znanstvene i stručne radove na hrvatskom i engleskom jeziku.

Pošalji upit za knjigu:
Fragmenti slike svijeta

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Fragmenti slike svijeta

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!