Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Govor tišine - novi dragulj najutjecajnijeg suvremenog duhovnog učitelja

 
Izdavač:V.B.Z.
  • Zagreb
  
Preveo:Radha Rojc-Belčec
ISBN:978-953-304-004-2
Format:19
Uvez:meki
Broj stranica:    104
Godina izdanja:    2009
 
 
Cijena: 79,00 kn
  
 
Artikla trenutno nema na skladištu!
Pošaljite nam upit za knjigu
 
 
Govor tišine
 
Govor tišine

»Govor tišine« je novi dragulj autora bestselera »Moć sadašnjeg trenutka« i »Nova Zemlja«!
Suština Tolleovog učenja je vrlo jednostavna - ako se spojimo sa svojom unutarnjom tišinom, moći ćemo postojati onkraj naših prezaposlenih umova i spojiti se sa svojim izvorom, čistim postojanjem; moći ćemo doista biti prisutni u sadašnjem trenutku! Sa svojim iznimnim ranijim knjigama »Moć sadašnjeg trenutka« i »Nova Zemlja«, Tolle je dotaknuo milijune ljudi širom svijeta, objašnjavajući jednako duboko kao i jednostavno kako postići trajan mir. Za razliku od brojnih novokomponiranih duhovnih tehnika koje nude instant-rješenja, Tolle poziva na temeljit i predan odnos prema sebi jer mi kao najbogatija bića ovog svemira zaslužujemo vrhunski život!
Tolle je jedan od rijetkih istinskih suvremenih učitelja koji nas zaista približavaju tom svetom cilju.


SADRŽAJ
..Iz knjige...
Sljedeći korak u ljudskoj evoluciji transcendiranje je misli. To je sada naš hitan zadatak. Ne znači da vise ne trebamo razmišljati, nego samo da se ne trebamo više potpuno poistovjećivati s mišlju, znači da misao više ne treba vladati nama.
Ako pažnju usmjerite na Sadašnji trenutak, to nije nijekanje onoga što vam je u životu potrebno, nego prepoznavanje onoga najvažnijeg. Tada se mnogo lakše možete uhvatiti u koštac s manje važnim stvarima. To ne znači da kažete: »Više se ne bavim problemima, jer postoji samo Sadašnji trenutak.« Nije tako. Najprije otkrijte ono najvažnije, pretvorite Sadašnji trenutak u svojega prijatelja, a ne u neprijatelja. Priznajte ga i poštujte ga. Kad je Sadašnji trenutak temelj i najvažnija žarišna točka vašega života, tada se život odvija s lakoćom.

Pošalji upit za knjigu:
Govor tišine

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Govor tišine

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Zvonki cedar ruski
 
 
1.000,00 kn
900,00 kn
popust
 
10 %
Život prije života
 
 
 
69,00 kn
Život poslije života
 
 
 
79,00 kn
Živjeti bez bolova
 
 
 
99,00 kn
Who Moved my Cheese?
 
 
 
99,00 kn