Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Iznimna vremena iznimni ljudi

Autor:Wayne S, Peterson
Izdavač:Misli
  • Zagreb
  
Preveo:Goran Bosnić
ISBN: 953-6306-22-0
Format:21
Uvez:meki
Broj stranica:    162
Godina izdanja:    2003
Napomena:    Iz antikvarijata
 
 
Cijena: 79,00 kn
  
 
 
 
Iznimna vremena iznimni ljudi
 
Iznimna vremena iznimni ljudi

"Iskustvo je počelo na sastanku u prijateljevoj dnevnoj sobi u Washingtonu... Kad sam ponovno otvorio oči bio sam u drugoj prostoriji. Licem okrenutim prema dolje ležao sam na podu prekrivenom tamnosivim tepihom. Pored moje glave je bio otvor tako velik da bi se kroza nj čovjek s lakoćom mogao provući. Pogledao sam kroz otvor i ugledao svjetlosni tunel. Daleko ispod su posve tiho, kao da tvrdo spavaju, sjedili moji prijatelji."

Wayne Peterson, diplomat i direktor Fulbrightovog stipendijskog programa s 32 godine staža u američkoj vladi, bio je tik pred susretom s nekim koga je očekivao od svoje četvrte godine - Kristom. Taj susret je bio samo još jedan od uznemi-ravajućih i neobjašnjivih doživljaja koji su počeli 1982. godine. Tada je Peterson gledao televizijski intervju u kojem je Đenjamin Creme predstavljao svoju knjigu Ponovni dolazak Krista i učitelja mudrosti. Iako je intervju ukazivao da će obećanje iz djetinjstva biti ispunjeno, Peterson je sa skepsom istraživao Cremove tvrdnje. U knjizi Iznimna vremena, iznimni ljudi dijeli plodove svoje osamnaestogodišnje potrage i otkriće da nismo sami: Velika duhovna bića, koja žive među nama, nadahnjuju čovječanstvo i pomažu mu na svim razinama života, od osobnog do planetarnog. Dokaz da su njegova iskustva istinita Peterson je našao u svom osobnom životu i među ljudima na najvišim položajima. Wayne Peterson vam donosi poruku nade za budućnost i dokaz da čovječanstvo ima priliku da preoblikuje svoja druš tvena uređenja, tako da se temelje na Učenju drevne mudrosti zajedničkom svim vjerskim tradicijama - međusobnoj ljubavi.

Bivši američki diplomat Wayne Peterson služio je trideset i dvije godine u američkoj vladi, isprva kao diplomat, a potom sedamnaest godina kao direktor Fullbrightovog stipendijskog pograma.

Peterson je upoznao i mnogo osoba iz svjetske politike, gospodarstva, te dostojanstvenika iz Vatikana koji isto tako znaju za Maitrejin dolazak. Sva ta osobna iskustva uvjerila su ga da su Marija, s kojom je iskustvo imao u djetinjstvu, i Benjamin Creme govorili istinu.

Danas po cijelom svijetu predaje o svojim iskustvima s Majstorima mudrosti. Donosi nam poruku nade za budućnost, jer čovječanstvo ima mogućnost da, uz pomoć Majstora mudrosti, naše starije braće koji poznaju sve naše teškoće kao i rješenja za njih, izgradi bolji svijet u kojem će vladati pravednost za sve, bratstvo i uzajamna ljubav.

Pošalji upit za knjigu:
Iznimna vremena iznimni ljudi

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Iznimna vremena iznimni ljudi

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Zvonki cedar ruski
 
 
1.000,00 kn
900,00 kn
popust
 
10 %
Transcendentalna meditacija
 
 
 
60,00 kn
The Way of the Wizard
 
 
 
89,00 kn
The way of Aikido
 
 
 
89,00 kn
The Seat of The Soul
 
 
 
89,00 kn