Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Kako kupiti brod - Savjetnik za moreljupce

Autor:Darko Tomašić
Izdavač:Profil
  • Zagreb
  
ISBN:978-953-319-050-1
Format:24
Uvez:meki
Broj stranica:    111
Godina izdanja:    2010
Napomena:    sa posvetom
 
 
Cijena: 50,00 kn
  
 
 
 
Kako kupiti brod
 
Kako kupiti brod

Brodove prije svega valja voljeti, a kako tom uzvišenom osjećaju prijeti čitav niz ovozemaljskih stranputica, tako ova knjiga, kakvu dosad još nismo susreli u zemlji koja se s ponosom voli nazivati pomorskom, predstavlja idealan savjetnik za sve one koji su makar jednom imal ipriliku zaploviti : bilo to samo u snovima ill pak na svojoj viastitoj barci, jedriiici, motornjaku, ukratko-brodici za razonodu...
Kojim god imenom nazivali ono što su Englezi vec davno prozvali jahtom, ljubav prema ovakvim plovilima preozbiljna je i preskupa stvar da bi si u trenutku kad postajemo brodovlasnikom mogli dopustiti bilo kakvu neinformiranost.
U tom će vam smislu knjiga Darka Tomašića, moreljupca, skipera i diplomiranog prodavača brodova, omogućiti da iz koraka u korak budete svjesni onoga sto vam se pri kupnji broda uistinu događa. Uz to što vam pruža ležerno sročene savjete i upute te obilje korisnih informacija, ona vam jamči i da će ono što slijedi nakon kupnje predstavljati uistinu samo jednu stvar - čisto uživanje.

Pošalji upit za knjigu:
Kako kupiti brod

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Kako kupiti brod

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
O metodama slatkovodnog ribolova prirodnim mamcima
 
 
 
59,00 kn