Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Prirodno liječenje po preporuci liječnika

Autor:Marc Cohen i drugi
Izdavač:Mozaik knjiga
  • Zagreb
  
Format:20x26 cm
Uvez:tvrdi
Broj stranica:    335
Godina izdanja:    2016
 

 
Cijena:  20,00 €150,69 kn
Popust:  8,00 € 60,28 kn (40%)
  
Vaša cijena:  12,00 €90,41 kn
 
Artikla trenutno nema na skladištu!
Pošaljite nam upit za knjigu
 
 
Prirodno liječenje po preporuci liječnika
 
Prirodno liječenje po preporuci liječnika

Prirodno liječenje po preporuci liječnika Marc Cohen

Priručnik PRIRODNO LIJEČENJE PO PREPORUCI LIJEČNIKA nudi holistički pristup prirodnim lijekovima. Utemeljen je na znanstvenim dokazima i sveobuhvatan je izvor informacija o brojnim raširenim bolestima te medicinskim stanjima, uz savjete što pokušati, kome se obratiti, što očekivati i što potražiti.

Jeste li se ikad pitali zašto neki ljudi nikad nisu bolesni? Odgovor možda leži u holističkom pristupu koji vodi računa o svim aspektima zdravlja – emocionalnom, fizičkom i duševnom zdravlju. Postizanje prave ravnoteže ključ je koji će vam otvoriti vrata prema boljem i zdravijem životu.

No kojim lijekovima možete vjerovati? Kako znati koji su prirodni lijekovi i terapije sigurni za primjenu ili koja je komplementarna terapija najbolja za vašu boljku? Što bi vam preporučio vaš liječnik? Sve odgovore naći ćete u ovoj knjizi koja opisuje samo one prirodne lijekove koji su se dokazali najboljima i koji su medicinski odobreni za određene bolesti.

Knjiga Prirodno liječenje po preporuci liječnika otkriva vam više od 170 prirodnih, medicinski dokazanih terapija za 90 najčešćih bolesti. Služeći se savjetima iz knjige moći ćete se uhvatiti u koštac sa stresom, bolje se osjećati i izgledati, poboljšati kakvoću sna i više uživati u životu. Vaše je zdravlje vaša odgovornost. Ne posežite automatski za tabletom kad vam je narušeno zdravlje. Radije umjesto toga provjerite postoji li prirodni lijek koji bi vam mogao pomoći te vam omogućiti da uživate u dobrom zdravlju još dugi niz godina!

Pošalji upit za knjigu:
Prirodno liječenje po preporuci liječnika

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Prirodno liječenje po preporuci liječnika

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Život u zoni
 
 
 
10,49 €79,04 kn
Živjeti s dijabetesom
 
 
19,00 €143,16 kn
15,00 €113,02 kn
popust
 
21 %
Živjeti bez bolova
 
 
 
13,50 €101,72 kn
Zdravstveni priručnik seoskog liječnika
 
 
 
7,00 €52,74 kn
Vraćen u život
 
 
 
9,16 €69,02 kn