U ove tri knjige kompleta objedinjeno je svih 9 pojedinačnih knjiga Škole kuhanja autorice Simonette Lupi Vada.
Knjige su nove.
Komplet se sastoji od 3 knjige i svaka knjiga ima 3 dijela:
1. Jela od mesa: govedina, junetina, teletina, divljač, perad...;
2. Jela od tijesta:osnovna tijesta; nadjevena tjesta; kruh, pizze pogačice; minestre i menestroni...;
3. Kolači i slastice: kreme, torte, kolači, krostate, pudinzi...;
4. Čarolija mesnih okusa;
5. Torte i slatke fantazije;
6. Jela od riba, rakova, školjki;
7. Specijaliteti s tijestom i rižom: lazanje, kaneloni, rolade, juhe, rižoti, salate, ukrašavanje...
8. Jednostavna i ukusna jela;
9. Jela od povrća i konzerviranje.
Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak.
Puni kolor, iscrpne informacije. Dobar tek!