Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Što je muškarac bez brkova - humoristički roman: peto izdanje

Autor:Ante Tomić
Izdavač:Hena Com
  • Zagreb
  
Format:14x20 cm
Uvez:meki
Broj stranica:    212
Godina izdanja:    2001
Napomena:    posveta na prvoj strani
 
 
Cijena: 7,50 €56,51 kn
  
 
 
 
Što je muškarac bez brkova
 
Što je muškarac bez brkova

Kad je 2000. godine prvi put objavljen, Tomićev roman Što je muškarac bez brkova učas je postao bestseler, i u sljedećih nekoliko godina doživio niz novih izdanja, dramatizaciju i ekranizaciju.

Gotovo dva desetljeća kasnije, nakon desetaka tisuća prodanih primjeraka i trinaest izdanja; nakon neizbrojivog broja gledatelja u kinu i kazalištu, ovaj roman još uvijek pronalazi čitatelje i čitatelji pronalaze njega. U tajni tog uspjeha ništa nas ne smije iznenaditi – jer Ante Tomić piše onako kako pišu pisci koji vole i svoje junake i buduće čitatelje: s nepogrešivim osjećajem za priču, za uvjerljivost jezika i karaktera, za britku satiru koja se junački obračunava s predrasudama i bolestima društva, ali i za humor i romantiku koji su nam svima potrebni da povjerujemo da za ovaj svijet još ima nade.

Čak i oni koji nikad nisu izbliza doživjeli kult janjetine, mačo muškaraca i svojeglavih žena, nabrijanih mercedesa i još nabrijanijih četverokatnica koje niču u inat susjedima; čak i oni koji nikad nisu nogom kročili na dinarski teritorij u kojem su i jezik i tradicija i običaji tvrdoglaviji od kamena na kojem žive, srodit će se s Tomićevim junacima iz malog Smiljeva kao s rođacima koje su odavno htjeli upoznati.

I bit će im urnebesno dobro.

Pošalji upit za knjigu:
Što je muškarac bez brkova

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Što je muškarac bez brkova

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Zlatarovo zlato
 
 
 
10,49 €79,04 kn
Život ljudski
 
 
 
11,81 €88,98 kn
Zastave 1-5
 
 
 
44,99 €338,98 kn
Zastave 1-4
 
 
42,47 €319,99 kn
37,16 €279,98 kn
popust
 
13 %
Zapreke
 
 
 
9,16 €69,02 kn