Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Sve što ostaje - Treći slučaj doktorice Kay Scarpetta

Autor:Patricia Cornwell
Izdavač:Algoritam
  • Zagreb
  
Preveo:Martina Gračanin
ISBN:9532204172
Format:24
Uvez:meki
Broj stranica:    320
Godina izdanja:    2006
 
 
Cijena: 9,16 €69,02 kn
  
 
 
 
Sve što ostaje
 
Sve što ostaje

Treći slučaj doktorice Kay Scarpetta (nakon romana "Obdukcija" i "Corpus Delicti")... U zabitim šumskim predjelima savezne države Virginije lovci i izletnici pronalaze davno ostavljena trupla mladih parova. Doktorica Kay Scarpetta, glavni sudski patolog, usprkos svojem bogatom iskustvu, neće uspjeti utvrditi uzroke smrti iz posmrtnih ostataka, a kamoli naći neki trag koji bi policijskog inspektora Marina mogao dovesti do iznimno opreznog i lukavog ubojice.No kada kći jedne od najmoćnijih žena u američkoj politici postane žrtvom opakog serijskog ubojice, pritisak na doktoricu Scarpettu postat će neizdrživ.

Od najtanjih niti indicija, gotovo nepostojećih dokaza, kontradiktornih činjenica i maglovitih sumnji Kay Scarpetta bit će prisiljena isplesti paukovu mrežu nadajući se da će biti dovoljno čvrsta da se ubojica uplete u nju.

Patricia Daniels Cornwell pojavila se iznenada poput meteora. Za svoje bestselere dobila je mnoštvo književnih nagrada, a danas je smatraju jednim od najpoznatijih pisaca detektivskih romana.

Prva njezina knjiga «A Time for Remembering» bila je biografija Ruth Bell Graham no pravi, meteorski uspjeh uslijedio je nakon romana “Obdukcija” (1990), kada je inaugurirala lik danas zasigurno najpoznatije forenzičarke na svijetu – doktorice Kay Scarpetta. U samo godinu dana roman je dobio, uz nagradu Edgar, još tri značajne književne nagrade. Za roman «Sa sirotinjskog groblja» (1995) odmah su otkupljena prava za snimanje filma, a Patricia Cornwell prihvatila se pisanja scenarija.

Pošalji upit za knjigu:
Sve što ostaje

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Sve što ostaje

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!