Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

The Path of Love - Spiritual Strategies for Healing

Autor:Deepak Chopra
Izdavač:Three Rivers Press
  • New York
  
Format:23
Uvez:meki
Broj stranica:    338
Godina izdanja:    1997
Napomena:    Na engleskom jeziku
 
 
Cijena: 85,00 kn
  
 
 
 
The Path of Love
 
The Path of Love

oin Deepak Chopra on a wondrous journey. . . "The Path to Love." Philosophical, inspiring, and ultimately very practical, The Path to Love is a book that can change lives as it invites the spirit to work its wonders on the most complex and richly rewarding terrain of all: the human heart.

U ovoj knjizi Deepak Chopra autor zapaženih knjiga "Tijelo i duh, rijeka vječnosti" (Ageless Body, Timeless Mind) i "Sedam duhovnih zakona uspjeha" (The Seven Spiritual Laws of Success) pokazuje nam kako ispuniti želje svojega srca otkrivajući izvor ljubavi u duhovnosti.

Vračajući se ljubavi možemo preobraziti svoj život i odnose s drugim ljudima, prožimajući svaki dan dubinom i smislom, romansom i strašću. Oslanjajući se na mudrost Vedskih spisa iz Indije i drugih duhovnih tradicija kao i na autorovo vlastito iskustvo.

"Put do ljubavi" nas uči da svaki od sedam stupnjeva ljubavi: privlačnost, zasljepljenost, udvaranje, intimnost, predanost, strast i ekstaza, može pružiti vrijedne duhovne uvide. U pričama poput one o Clari, mladoj ženi koja se zaljubljuje samo u muskarce koji joj nisu dostupni; Franku i Delli čiji je brak nakon osam godina postao poput bojnog polja; ili Gaile i Jarretta koji se spremaju u mirovinu a još uvijek ne znaju odgovaraju li jedno drugom ili ne, prepoznat ćemo prepreke na koje i sami nailazimo na putu do sreće. Uz pomoć posebnih vježbi naučit ćemo kako prevladati te prepreke i povećati ulogu duhovnosti u svojem životu i ljubavi.

Knjiga "Put do ljubavi" predstavlja zanimljiv spoj istočne mudrosti i znanstvenih istrazivanja, što je glavna značajka rada dr. Chopre. Ispunjena filozofijom, nadahnućem i praktičnosti, ovo je knjiga koja vas može promijeniti jer pokreće nesto tajanstveno - nešto što stvara čuda u najsloženijem od svih podrucja života: u ljudskome srcu.

Knjiga je na engleskom jeziku i u dobrom je stanju.

Pošalji upit za knjigu:
The Path of Love

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
The Path of Love

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Who Moved my Cheese?
 
 
 
99,00 kn
Way of the Peaceful Warrior
 
 
 
55,00 kn
Unconditional Life. Discovering the Power to Fulfill Your Dreams
 
 
 
80,00 kn
Think & Grow Rich
 
 
 
69,00 kn
The Way of the Wizard
 
 
 
89,00 kn