Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Theta iscjeljivanje - Idi gore i traži Boga. Idi gore i radi s Bogom.

Autor:Vianna Stibal
Izdavač:Vlastito izdanje
  • 0
  
Format:24
Uvez:meki
Broj stranica:    265
Godina izdanja:    2008
Ilustracije:    ilustrirano
Napomena:    Izmijenjeno i prošireno izdanje
 
 
Cijena: 80,00 kn
  
 
Artikla trenutno nema na skladištu!
Pošaljite nam upit za knjigu
 
 
Theta iscjeljivanje
 
Theta iscjeljivanje

U ovoj knjizi autorica Vianna Stibal otkriva jednu od najmoćnijih tehnika energetskog iscjeljivanja ikad izloženu u pisanom tekstu: Theta iscjeljivanje.

Theta iscjeljivanje je meditativni proces koji donosi fizičko, psihološko i duhovno iscjeljenje kroz usredotočenu molitvu Stvoritelju.

Ova knjiga je spoj prošlih djela Idi gore i traži Boga, Idi gore i radi s Bogom, Priručnika za Napredni DNK2 tečaj kao i novih informacija koje su se razvile otkako su ta tri djela napisana. Knjiga sadrži 32 poglavlja u kojima su prikazane tehnike intuitivnog očitavanja i iscjeljivanja, rada na vjerovanjima i osjećajima, DNK aktivacije, zamjene gene i još mnogo toga potkrijepljeno primjerima iz stvarne prakse. Pojašnjeni su sedam nivoa postojanja koji pružaju uvid u razumijevanje kako i zašto svijet djeluje na tjelesnim i duhovnim razinama, te kako se to odnosi na čovjeka.

Jedan dio knjige posvećen je razvoju Djece novog doba te s kakvom se vrstom izazova i problema ta djeca susreću u mladoj dobi. Knjiga donosi i svjedočanstva onih kojima je Theta iscjeljivanje uistinu promijenilo život.

Postupci Theta iscjeljivanja nisu ograničeni ni za jednu dob, spol, rasu, boju kože, vjeru ili religiju. Svatko tko ima čistu vjeru u Boga ili u Stvaralačku energiju može koristiti ovu tehniku.

Pošalji upit za knjigu:
Theta iscjeljivanje

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Theta iscjeljivanje

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
The Way of the Wizard
 
 
 
89,00 kn
Tajne poruke babe Vange
 
 
 
49,00 kn
Perfect Health: The Complete Mind, Body Guide
 
 
 
60,00 kn
Journey into Healing
 
 
 
89,00 kn
Ilustrirana knjiga proricanja
 
 
 
139,00 kn