Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Zlatko Sudac razgovori

Autor:Dunja Ujević
Izdavač:Joshua
  • Zagreb
  
ISBN:9789535549901
Format:20
Uvez:meki s klapnama
Broj stranica:    227
Godina izdanja:    2008
 

 
Cijena:  19,91 €150,01 kn
Popust:  6,77 € 51,01 kn (34%)
  
Vaša cijena:  13,14 €99,00 kn
 
 
 
Zlatko Sudac razgovori
 
Zlatko Sudac razgovori

U knjizi Dunje Ujević “Zlatko Sudac – Razgovori”, poznati svećenik govori o svom životu u obitelji, duhovnom rastu i duhovnim iskustvima te o obraćenju i opredjeljenju za Isusa Krista.

Sudac u knjizi iskreno govori o sebi, obitelji, stigmama i svećeničkom pozivu. Na početku knjige otkriva da se dugo ljutio na roditelje jer su 70-ih otišli raditi u Njemačku. Ostavili su ga s bakom; "Baka je morala raditi. Proživljavao sam agonije samoće. Strah. Nema mame, nema tate, a ja sam u kući zaključan - prisjetio se mladosti..." Opisao je i tren u kojem je lebdio; "Svijetlio sam kao žarulja. Počelo me dizati u zrak..."

Sudac u knjizi, osim što opisuje svoje vizije i čuda, otvoreno progovara o svojim iskustvima sa masturbacijom, alkoholom i marihuanom, te ne propušta kritizirati neke od svećenika koji su, prema njegovim riječima, u Crkvu došli samo da bi se dobro "uhljebili".

Za "Razgovore" kažu i da je to enciklopedija ljubavi i dobra. Svakim čitanjem otkriva se nešto novo, ne samo o velečasnom Sucu, nego životu, ljubavi, vjeri, o svakome od nas.

Autorica Dunja Ujević kazala je da je knjiga nastajala s vremena na vrijeme, onako kako su ona i velečasni Sudac "živjeli svoje prijateljstvo i upoznavali jedno drugo". Napomenuvši da je knjiga puna duha Zlatka Sudca, drži da se kroz nju može "učiti živjeti".

Zlatko Sudac rođen je 1971. u Rijeci, a djetinjstvo je proveo u Vrbniku na otoku Krku. Iz istog mjesta je i kardinal Josip Bozanić. Sudac je nakon završene srednje škole radio kao strojarski tehničar, te je upisao studij sociologije i psihologije u Rijeci. Ipak, 1993. odlazi na studij bogoslovije i teologije u Zagreb. Završio je zagrebački fakultet, a za svećenika je zaređen 1998. Ubrzo postaje župnik u Novalji na otoku Pagu.

Trenutačno je duhovnik pastoralnog centra Betanija u mjestu Æunski na Lošinju. Zbog stigmi koje je dobio sredinom 1999. mnogi ga nazivaju karizmatikom i čudotvorcem, a sam za sebe jednostavno kaže da je samo - Božji službenik.

 

Pošalji upit za knjigu:
Zlatko Sudac razgovori

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Zlatko Sudac razgovori

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Tajne poruke babe Vange
 
 
 
6,50 €48,97 kn