Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Znakovi za vječnost - poruke iz Nazce

Autor:Erich von Daniken
Izdavač:Zagrebačka naklada
  • Zagreb
  
Preveo:Mladen Udiljak
Format:21
Uvez:tvrdi
Broj stranica:    222
Godina izdanja:    2001
Napomena:    antikvarijat, knjiga je u odličnom stanju
 
 
Cijena: 8,63 €65,02 kn
  
 
Artikla trenutno nema na skladištu!
Pošaljite nam upit za knjigu
 
 
Znakovi za vječnost
 
Znakovi za vječnost

Beskrajne linije na peruanskoj zaravni Nazca, zagonetne figure i tvorevine od bilo kakve civilizacije - kada su nastale te formacije koje znanstvenici nazivaju pistama?


Erich von Däniken već se ranije posvetio istraživanju zagonetke iz Nazce, koja je zahvaljujući njemu postala poznatom širom svijeta. Više od trideset godina bavi se golemim grebanim crtežima, divovskim figurama životinja i kilometrima dugim, uskim linijama. Kako to dokazuju najnovija Dänieknova otkrića, takve zagonetne tvorevine nalaze se čak i na gorskim grebenima. S obzirom na novo otkrivene crteže moraju propasti svi uobičajeni pokušaji interpretiranja.


Nekonvencionalni istraživač Däniken opisuje sve dosadašnje teorije o Nazci, nudi osvrt na povijest otkrivanja linija te naakon proučavanja na licu mjesta dolazi do konačnog zaključka: sve što je od sada objavljeno, najobičnija je glupost. Oslanjajući se na više od 1200 aktualnih, jedinstvenih zračnih snimki cjelokupne zaravni kao i drugih dolina u regiji, Däniken umjesto toga nudi posve nov, spektakularan pokušaj objašnjenja - zagonetna slikovnica povijesti čovječanstva sada je pred rješenjem.

Pošalji upit za knjigu:
Znakovi za vječnost

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Znakovi za vječnost

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!