Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Tu sam! - Sedam priča na putu do odredišta

 
Izdavač:Ibis grafika
  • Zagreb
  
Format:24
Uvez:meki
Broj stranica:    253
Godina izdanja:    2018
 

 
Cijena:  99,00 kn
Popust:  30,00 kn (30%)
  
Vaša cijena:  69,00 kn
 
 
 
Tu sam!
 
Tu sam!

Prvijenac dubrovačkog autora Vedrana Mezeija, Tu sam! knjiga je koja sadrži sedam priča iz života raznih likova (umjetnika, pisca, glazbenika, mladog bračnog para…). Iako obični ljudi, njihove nam priče govore o raskrižjima na kojima su se protagonisti ove knjige zatekli te time pokrenuli okidač vlastite promjene.

Kompleksne teme onog svjetovnog i onog duhovnog, odnosno božanskog i ovozemaljskog isprepliću se u gotovo svakoj od priča, ali istovremeno na jednostavan način progovaraju o složenim temama poput života kakav jest i kakvog priželjkujemo, ljubavi, te putovanjima na koja svjesno ili nesvjesno odlazimo. Knjiga odiše nevjerojatnim optimizmom i naglašava sposobnost svakog pojedinca da kreira vlastiti život, potvrđujući kako je svatko od nas krojač vlastite sreće.

Priče, pisane u različitim formama, jednostavno su i lagano štivo u kojem će svatko pronaći nešto za sebe, a jedinstvo glazbe i putovanja daje knjizi određen soundtrack, što ne iznenađuje s obzirom na činjenicu da je Vedran Mezei, uz to što je pisac, i glazbenik.

Iako je podnaslov knjige 7 priča na putu do odredišta, a sam nas autor kroz priče vodi na put u Pariz, Rim, London, Amsterdam, prašume i favele Rio de Janeira, preko egipatskih piramida, na kraju čitanja, svatko će za sebe morati pronaći odredište ili barem put kojim želi krenuti.

Knjiga Tu sam! prevedena je i na engleski jezik te je dostupna putem Amazona.

Prikaz knjige:

Tu sam! – 7 priča na putu do odredišta (Ibis grafika)

Pošalji upit za knjigu:
Tu sam!

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Tu sam!

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Zapisi iz rodnog grada
 
 
 
50,00 kn
U sjeni ljepote
 
 
99,00 kn
79,00 kn
popust
 
20 %
Tin u izlogu
 
 
 
159,00 kn
Sretno dijete
 
 
 
149,00 kn
Silvije Strahimir Kranjčević
 
 
 
69,00 kn