Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Djevojka koja se igrala vatrom

Autor:Stieg Larsson
Izdavač:Fraktura
  • Zagreb
  
Preveo:Željka Černok
Format:21
Uvez:meki
Broj stranica:    492
Godina izdanja:    2011
 
 
Cijena: 3,98 €29,99 kn
  
 
Artikla trenutno nema na skladištu!
Pošaljite nam upit za knjigu
 
 
Djevojka koja se igrala vatrom
 
Djevojka koja se igrala vatrom

Djevojka koja se igrala vatrom drugi je dio trilogije Millennium. Lisbeth Salander i Mikael Blomkvist ponovno se nalaze u središtu napete, uzbudljive priče, u kojoj sve počinje okrutnim ubojstvom mladog novinara Millenniuma i njegove djevojke koji se bave istraživanjem traffickinga. Svi tragovi upućuju da je zločin počinila Lisbeth Salander te su se čitava švedska policija i javnost digle na noge kako bi pronašle neprilagođenu djevojku sumnjiva ponašanja s podebljim dosjeom iz psihijatrijske klinike. No ta potraga vodi do mračnih, duboko zakopanih tajni koje otkrivaju kako je i zašto okolina odbacila osamljenu krhku genijalku.

Stieg Larsson uspio je gotovo nemoguće: napisati nastavak koji je napetiji i kompleksniji od prvog dijela i u njemu iznova na fascinantan način ogoliti skrivene strane društva. Roman Djevojka koja se igrala vatrom potvrdio je da je trilogija Millennium istinska književna i nakladnička senzacija koja s pravom ima desetke milijuna fanova.

Drugi je roman još napetiji i čudesniji od prvoga. Ono što ga čini iznimnim jest autorova vještina vođenja desetaka likova i paralelnih radnji, koja ostavlja bez daha. Larsson je fantastičan pripovjedač.
The Sunday Times 
Djevojka koja se igrala vatrom rijetka je pojava - nastavak koji je još bolji od prve knjige. Kombinacija napetog, višeslojnog trilera, tradicionalne policijske istrage i oštrog ispitivanja načina na koji se sustav odnosi prema ranjivim ženama i djeci.
The Observer
Kao i većina važnih pisaca našega doba Stieg Larsson je prije svega drugog bio majstorski pripovjedač. Mrtav je postao velika zvijezda, a bio je genij.
Miljenko Jergović

Pošalji upit za knjigu:
Djevojka koja se igrala vatrom

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Djevojka koja se igrala vatrom

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
The Denil Wears Prada
 
 
 
9,16 €69,02 kn
Sve što ostaje
 
 
 
9,16 €69,02 kn
Stranac u ogledalu
 
 
 
9,16 €69,02 kn
Paranoja
 
 
 
7,30 €55,00 kn
Paklena razmjena
 
 
29,20 €220,01 kn
13,14 €99,00 kn
popust
 
55 %