Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Goli kuhar

Autor:Jamie Oliver
Izdavač:Algoritam
  • Zagreb
  
Preveo:Dražen Čulić
Format:24
Uvez:tvrdi
Broj stranica:    250
Godina izdanja:    2003
 
 
Cijena: 129,00 kn
  
 
 
 
Goli kuhar
 
Goli kuhar

S ovitka:

Nema nadarenijeg, jednostavnijeg ili uzbudljivijeg mladog kuhara u Velikoj Britaniji od Jamieja Olivera. Pun strasti kad je hrana u pitanju, Jamie je počeo kuhati još kao osmogodišnjak. Istovremeno karizmatičan i svakom blizak, već je radio s nekima od najvećih imena britanskog kuhanja.

U Golom Kuharu Jamie primjenjuje svoj princip ogoli recept do kosti prije upotrebe na sva jela: od salate do pečenja, do deserta do tjestenine. On je stvorio nepogrešiv izbor jednostavnih, bogatih i slasnih recepata u kojima spaja jake okuse i svježe sastojke.
Istovremeno izbjegava kuharski žargon i sve dugotrajne ili komplicirane postupke koji nisu baš neophodni. Ova će se knjiga svidjeti svima: od ljubitelja dobre, jednostavne i moderne hrane, do onih koji žele pripremati kulinarske fantazije, a nemaju želje kuhati cijelu noć.
Goli Kuhar daje ljudima sigurnost i uči ih kako u kuhanju uživati, a jela koja Jamie pravi mogu pripremiti svi, sami kod kuće – čak i oni koji se kuhinje boje – i to tako da budu jednako slasna kao što izgledaju na slici.

Pošalji upit za knjigu:
Goli kuhar

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Goli kuhar

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Život u zoni
 
 
 
79,00 kn
Začini i zdravlje
 
 
 
89,00 kn
Vi mršavite
 
 
 
79,00 kn
Velika kuharica: Perad
 
 
 
79,00 kn
Tradicionalna kuharica 2
 
Kate Whiteman, Jeni Wright i Angela Boggiano
 
199,00 kn
129,00 kn
popust
 
35 %