Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Ilustrirana enciklopedija erotike

Autor:Vlado Šarić
Izdavač:Stvarnost
  • Zagreb
  
Format:27
Uvez:tvrdi
Broj stranica:    472
Godina izdanja:    1973
Ilustracije:    ilustrirano u boji
Napomena:    Iz antikvarijata.
 
 
Cijena: 90,00 kn
  
 
 
 
Ilustrirana enciklopedija erotike
 
Ilustrirana enciklopedija erotike

Kao prvo opsežnije djelo ove vrste u našoj zemlji, ILUSTRIRANA ENCIKLOPEDIJA EROTIKE
daje čitaocu cjelovit uvid u sva pojavna područja erotike od antičkog doba do danas: u umjetnosti (slikarstvo, kiparstvo, književnost, kazalište, fotografija, film, ples, moda, štampa i dr.), u medicini (biologija, fiziologija, ginekologija, patologija, psihijatrija), u psihologiji, filozofiji, sociologiji - ukratko -stručno obrađuje sve najvažnije pojmove koji mogu zanimati današnjeg čitaoca.
Tekst knjige sadrži abecednim redom 1400 pojmova, a priređen je na temelju vrlo opsežne literature domaćih i stranih autora, uz stručne recenzije dr Ante Dražančića, docenta na Medicinskom fakultetu u Zagrebu (za pojmove iz područja ginekologije), dr Ive Gabelića, specijaliste neuropsihijatra u bolnici »Dr Mladen Stojanović«- u Zagrebu i dr Ive Hergešića, pok. redovnog sveučilišnog profesora na Sveučilištu u Zagrebu.
Pored tekstovnog dijela, knjiga je ilustrirana sa 400 ilustracija, od antičke umjetnosti do suvremenog slikarstva, fotografije i filma.
Ovaj praktičan enciklopedijski priručnik namijenjen je svakome tko želi proširiti svoje znanje o jednom od temeljnih, ali još uvijek nedovoljno objašnjenom području života koje zanima suvremenog muškarca i ženu.

Knjiga iz antikvarijata.

Pošalji upit za knjigu:
Ilustrirana enciklopedija erotike

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Ilustrirana enciklopedija erotike

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!