Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Ispovjedna tajna

Autor:Drago Hedl
Izdavač:Naklada Ljevak
  • Zagreb
  
ISBN:978-953-303-834-6
Format:22
Uvez:meki
Broj stranica:    351
Godina izdanja:    2015
 

 
Cijena:  17,12 €128,99 kn
Popust:  2,65 € 19,97 kn (15%)
  
Vaša cijena:  14,47 €109,02 kn
 
 
 
Ispovjedna tajna
 
Ispovjedna tajna

Ako ste čitali Izbornu šutnju, već ste upoznali policijskog inspektora Vladimira Kovača i novinara Stribora Kralja, i sve one koji će im u razbijanju pogrešnih šutnji i nedostojnih tajni ili pomoći ili odmoći, štiteći interese korumpiranih, beskrupuloznih i moćnih. A sve to u ozračju Osijeka i Hrvatske, ovaj put i Beograda i Srbije u današnje posttranzicijsko vučje doba, u kojem je svaki napor k razotkrivanju poroka i zločina onih koji imaju sve nesumnjivo donkihotovska stvar. Hedl piše svedeno i britko, s insajderskim uvidom vrsnog i hrabrog novinara i akribijom dobrog žanrovskog pisca.

Teofil Pančić

Na početku romana anonimni psihopat uhodi mladu djevojku: kad djevojku pronađu mrtvu, ono što izgleda kao prometna nesreća uskoro se pretvara u zamršenu urotu čiji korijeni sežu desetljećima unatrag. Novinari, suci, policija i crkva upleteni su u uzajamne ucjene, interesne veze i zavjere šutnje, a preko nekadašnje crte bojišta caruje novo, kriminalno bratstvo-jedinstvo. Ako Šveđani imaju Millenium trilogiju Stiega Larssona, Hrvati će uskoro dobiti Osječku trilogiju Drage Hedla.

Jurica Pavičić

O autoru

Drago Hedl (1950) dosad je objavio dva romana, dvije zbirke kratkih priča, tri publicističke knjige te knjigu feljtona i političkih intervjua. Napisao je i tri dramska teksta i nekoliko filmskih scenarija. Ispovjedna tajna je njegov drugi kriminalistički roman. Živi i radi u Osijeku i Zagrebu kao profesionalni novinar.

Pošalji upit za knjigu:
Ispovjedna tajna

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Ispovjedna tajna

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Sestrica s jezera
 
 
 
7,83 €59,00 kn
Priče za nesanicu
 
 
 
9,16 €69,02 kn
Potonulo groblje
 
 
 
10,49 €79,04 kn
Igraonica za odrasle
 
 
 
35,84 €270,04 kn