Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Knjiga rastanaka - O rastancima koji su sastavni dio naših života, o njihovim dobrim posljedicama i načinima izbjegavanja loših

Autor:Mirjana Krizmanić
Izdavač:V.B.Z.
  • Zagreb
  
ISBN:9789535200574
Format:21
Uvez:meki
Broj stranica:    184
Godina izdanja:    2018
Napomena:    Knjiga s posvetom
 

 
Cijena:  99,00 kn
Popust:  24,00 kn (24%)
  
Vaša cijena:  75,00 kn
 
 
 
Knjiga rastanaka
 
Knjiga rastanaka

O rastancima koji su sastavni dio naših života,
o njihovim dobrim posljedicama
i načinima izbjegavanja loših

Sama riječ rastanak, kojom označavamo prekid veze, kontakta ili komunikacije s nekim ili nečim, ili nestanak mogućnosti da se po vlastitoj želji s nekim sretnemo i družimo ili prošećemo ulicama rodnoga grada, pobuđuje u većini nas osjećaj sjete i tuge.

No nisu svi rastanci ni tužni ni bolni. Katkad su puni radosti jer izlazimo iz odnosa u kojem smo bili nesretni, zapostavljeni ili čak zlostavljani. Svaki rastanak, osim onog konačnog kad prelazimo na „drugu stranu“, uvijek otvara mogućnost novih susreta, novih mjesta, novih doživljaja, novih ushita. Već to je dovoljno za tvrdnju da svi rastanci nisu tužni, a ne bi trebali biti ni ružni. Njihov oblik i kvaliteta često ovise o nama samima, pa ih stoga možemo uvijek ili gotovo uvijek učiniti barem uljudnima. Iako kod nekih rastanaka ništa nije u našim rukama jer se događaju mimo naše želje, za većinu njih možemo se pripremiti i svojim ih ponašanjem učiniti barem manje grubima ili neuljudnima.

U Knjizi rastanaka naša ugledna psihologinja Mirjana Krizmanić razmatra različite vrste rastanaka i njihove uzroke, načine provedbe i posljedice. Neovisno o vrsti i uzrocima rastanka, u velikom broju prekida moguća je manje ili više uspješna psihološka priprema na mnogo toga što rastanak uključuje. Ta nam priprema olakšava samu izvedbu rastanka, a može ublažiti i povrijeđenost ili tugu koju zbog njega osjećamo. Uz mnoštvo korisnih savjeta ova će nam knjiga pomoći da se pripremimo za rastanke te tako ublažimo njihove negativne posljedice i usmjerimo se na one pozitivne.

Pošalji upit za knjigu:
Knjiga rastanaka

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Knjiga rastanaka

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Živjeti bez droge
 
 
 
59,00 kn
U Vortexu ostvarenih želja
 
 
 
130,00 kn
Tijelo i duh, rijeka vječnosti
 
 
 
79,00 kn
Think & Grow Rich
 
 
 
69,00 kn
The Way of the Wizard
 
 
 
89,00 kn