Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Moji najdraži recepti - Povratak velikog majstora kuhinje

Autor:Stevo Karapandža
Izdavač:Profil
  • Zagreb
  
ISBN:9789537701949
Format:24
Uvez:tvrdi
Broj stranica:    259
Godina izdanja:    2009
 

 
Cijena:  250,00 kn
Popust:  60,00 kn (24%)
  
Vaša cijena:  190,00 kn
 
 
 
Moji najdraži recepti
 
Moji najdraži recepti

"Moji najdraži recepti" je kuharica Steve Karapandže, legendarne gastro zvijezde i kralja TV kuhinje koja otkriva tristotinjak recepata i specijaliteta koji su obilježili njegovu 40-godišnju karijeru.

Nakon više od dva desetljeća došao je trenutak da se stare, pohabane Karapandžine kuharice, koje su odgojile nekoliko generacija zaljubljenika u kulinarstvo, odlože na počasno mjesto u vašoj kuhinji i da se umijeće uživanja u kuhanju nauči ili nastavi prakticirati uz novu kuharicu starih provjerenih delikatesa.

Njegova legendarna kuharica "Moji najdraži recepti" iz osamdesetih godina poslužila je kao temelj za ovu knjigu: tu su provjerene i današnjem vremenu prilagođene formule za uspješnu pripremu niza tradicionalnih, ali i specijaliteta moderne internacionalne kuhinje.

Uz čitava poglavlja posvećena juhama, salatama, jelima od povrća, mesa, svih vrsta ribe i specijalitetima od divljači, svoje novostečeno ili iskušano kulinarsko umijeće okrunit ćete receptima za neodoljive Karapandžine slastice.

Veliki majstor kuhinje Stevo Karapandža vodi vas s tristotinjak recepata kroz specijalitete koji su obilježili njegovu veliku karijeru. U knjizi su provjerene i današnjem vremenu prilagođene formule za uspješnu pripremu niza tradicionalnih, ali i specijaliteta moderne internacionalne kuhinje. Uz čitava poglavlja posvećena juhama, salatama, jelima od povrća, mesa, svih vrsta ribe i specijalitetima od divljači, svoje novostečeno ili iskušano kulinarsko umijeće okrunit ćete receptima za neodoljive Karapandžine slastice.

Pošalji upit za knjigu:
Moji najdraži recepti

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Moji najdraži recepti

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Život u zoni
 
 
 
79,00 kn
Začini i zdravlje
 
 
 
89,00 kn
Vi mršavite
 
 
 
79,00 kn
Velika kuharica: Perad
 
 
 
79,00 kn
Tradicionalna kuharica 2
 
Kate Whiteman, Jeni Wright i Angela Boggiano
 
199,00 kn
129,00 kn
popust
 
35 %