Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Očajavanje

Autor:Stephen King
Izdavač:Algoritam
  • Zagreb
  
Preveo:Božica Jakovljev
ISBN:9536166437
Format:24
Uvez:tvrdi
Broj stranica:    512
Godina izdanja:    1997
 
 
Cijena: 179,00 kn
  
 
Artikla trenutno nema na skladištu!
Pošaljite nam upit za knjigu
 
 
Očajavanje
 
Očajavanje

Savezna država Nevada ljeti je užarena pustinja, mjesto na kojem se nitko ne želi zadržavati. Ljudi koji voze Autocestom 50 jure s jedinom željom: proći što prije i stići što brže.
Kao, na primjer, Jacksonovi na putu za New York, ili Carverovi koji su krenuli na godišnji odmor u Kaliforniju, ili Johnny Marinville, nekad slavni pisac, a danas tek lovac na inspiraciju koji na svom Harley-Davidsonu putuje po Americi.
Nitko od njih nema ni najmanju namjeru zastati u malom usputnom rudarskom gradiću Desperationu, u kojem stvari baš nisu sto posto u redu. Ali lokalni policajac Collie Etrangian ima o tome svoje mišljenje. Tak! A oni koji budu imali nesreću upoznati gorostasnog Etrangiana izbliza, shvatit će da stvari u Desperationu uopće nisu u redu.
No, to je tek početak priče, jer su sile koje upravljaju svijetom izabrale baš ovaj gradić i ove ljude da se suoče sa zlom koje je izašlo iz davno zatrpanog okna ukletog rudnika.
Očajavanje Stephena Kinga i njegov u zrcalu iskrivljeni odraz, roman Stegovnici, objavljen pod pseudonimom Richard Bachman,  književni su pothvat nenadmašnog majstora horrora u nakladi Algoritma.
Oba romana u hrvatskom prijevodu Božice Jakovlev, koja doista ima osjećaj za Kinga. Uz paralelne ilustracije Igora Kordeja, Očajavanje i Stegovnici bit će još jedna poslastica za ljubitelje užasa.

Pošalji upit za knjigu:
Očajavanje

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Očajavanje

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Zaljev tamnih voda
 
 
 
79,00 kn
Venecijanski finale
 
 
 
69,00 kn
Velika obmana
 
 
 
69,00 kn
Ugovor Cassandra
 
 
120,00 kn
89,00 kn
popust
 
26 %
Tigrovi zubi
 
 
 
69,00 kn