Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Posljednji templar

Autor:Raymond Khoury
Izdavač:VBZ
  • Zagreb
  
ISBN:9789532018608
Format:24
Uvez:meki
Broj stranica:    332
Godina izdanja:    2008
 
 
Cijena: 50,00 kn
  
 
 
 
Posljednji templar
 
Posljednji templar

Dok pljušte strijele i sijevaju sablje, Akra pada u plamenu. Godina je 1291., Zapad gubi taj grad. Posljednji templar započinje s mladim templarskim vitezom, njegovim mentorom i nekolicinom drugih koji bježe brodom i sa sobom odnose tajanstvenu škrinju koju im je na samrti povjerio veliki meštar templarskog reda. Brod netragom nestaje.

U današnje vrijeme, na Manhattanu, četiri maskirana jahača, odjevena kao templarski vitezovi, izlaze iz Central Parka i jašu Petom avenijom, uz stube muzeja umjetnosti Metropolitan, u trenutku svečanog otvorenja izložbe ''Blago Vatikana''. Jahači nahrupljuju kroz gomilu i brutalno se obračunavaju sa svakim tko se prepriječi između njih i njihova plijena.

Na gala otvorenju je i arheologinja Tess Chaykin, pred čijim očima konjički vođa kreće prema jednom predmetu, čudnoj napravi sa zupčanicima. Dok ga uzima s poštovanjem, izgovara neke tajnovite latinske riječi, a onda povede jahače u noć.

Nakon prepada, istragu vodi FBI-ev antiteroristički specijalac Sean Reilly. Ubrzo on i Tessa bivaju uvučeni u mračnu, skrivenu povijest vitezova križara i prelaze kontinente u potrazi za izgubljenom templarskom tajnom. I ne znajući da se oko njih plete mreža hladnokrvnih ubojica.

Pošalji upit za knjigu:
Posljednji templar

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Posljednji templar

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Zapisano u kostima
 
 
 
79,00 kn
Zaljev tamnih voda
 
 
 
79,00 kn
Venecijanski finale
 
 
 
69,00 kn
Velika obmana
 
 
 
69,00 kn
Ugovor Cassandra
 
 
120,00 kn
89,00 kn
popust
 
26 %