Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Tradicionalna kuharica 2 - Namirnice

 
Autor:Kate Whiteman, Jeni Wright i Angela Boggiano
Izdavač:Leo commerce
  • Rijeka
Izdavač:Leo-Commerce
  • Rijeka
  
ISBN:953-6232-60-X
Format:30 cm.
Uvez:meki
Broj stranica:    256
Godina izdanja:    1998
Ilustracije:    Ilustrirano u boji.
 

 
Cijena:  26,41 €198,99 kn
Popust:  9,29 € 70,00 kn (35%)
  
Vaša cijena:  17,12 €128,99 kn
 
 
 
Tradicionalna kuharica 2
 
Tradicionalna kuharica 2

TRADICIONALNA KUHARICA 2 nezamijenjiv je vodič za talijanske namirnice i talijansku kuhinju - što i kako kuhati!!! - Opis i fotografije namirnica - Brojni izvorni talijanski recepti, klasičnih regionalnih jela i suvremenih kreacija Jedini priručnik u kojemu se može vidjeti kako izgledaju, kako se koriste i kuhaju talijanske namirnice. -Prekrasna kuharica za svaki dom, ugostiteljstvo, školu...

Jedan od najvećih užitaka koji pruža talijanska kuhinja njezina je raznovrsnost. Svaka pokrajina ima svoje omiljene sastojke i namirnice, kao i kuharske tehnike, svaka je i na svoj način jedinstvena, a ono što je zajedničko svima jest - kvalitet sirovih namirnica koje se koriste za kuhanje. Tradicionalna kuharica 2 je jedinstveni i lako čitljiv vodič o ovim namirnicama, a govori i o tome kako se one koriste u kuhinji.
Ovaj priručnik opremljen fotografijama u boji sadrži sve najpoznatije i one manje poznate talijanske namirnice s preglednim fotografijama svih vrsta talijanske hrane: tjestenine, riže, žitarica i mahunarki, sireva, salamurenog mesa i kobasica, mesa i peradi, riba i školjki, povrća, gljiva, voća, sastojaka iz smočnice, aperitiva i žesta. U svakom se poglavlju navode informacije o tome kako se i gdje uzgajaju i proizvode namirnice, njihova povijest i kulinarska uporaba, osnovne informacije o kupovanju i pohranjivanju, kao i pojedinosti o načinu pripremanja i temeljni recepti tamo gdje je to potrebno.

Drugi dio ove knjige zbirka je recepata popraćenih prelijepim fotografijama u boji, s klasičnim i tradicionalnim receptima iz cijele Italije, ilustriranih korak-po-korak uputama. Kombinirajući najpoznatija tradicionalna, regionalna i moderna jela, nudimo vam predjela, juhe, jela od tjestenine, rižote, palentu i njoke, ribu i jela od plodova mora, izvrsna jela od mesa i peradi, raznovrsna jela od povrća i salate, kao i recepte za izvrsne deserte i talijanske domaće kolače.

S više od 500 svojih sjajnih fotografija, informativnim tekstovima i izvrsnim izvornim receptima, Tradicionalna kuharica 2 jedinstveni je praktični priručnik i poticajna kuharica - knjiga kojoj ćete teško odoljeti nakon što ste isprobali recepte iz Tradicionalne kuharice. Sve informacije o talijanskim namirnicama koje ste poželjeli kuhajući po receptima iz Tradicionalne kuharice, naći ćete u Tradicionalnoj kuharici 2.

Pošalji upit za knjigu:
Tradicionalna kuharica 2

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Tradicionalna kuharica 2

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Zlatna knjiga ribljih jela
 
 
 
17,12 €128,99 kn
Zlatna knjiga o vinu
 
 
21,24 €160,03 kn
17,12 €128,99 kn
popust
 
19 %
Život u zoni
 
 
 
10,49 €79,04 kn
Začini i zdravlje
 
 
 
11,81 €88,98 kn
Vrtićka kuharica
 
 
 
7,83 €59,00 kn