Klub "Knjiga znanja"

Prijava registriranih članova

 

 

 

Moderni menadžment - 10. izdanje

Autor:Samuel C. Certo
Izdavač:MATE
  • Zagreb
  
ISBN:9789532460629
Format:21x28 cm
Uvez:tvrdi
Broj stranica:    519
Godina izdanja:    2008
Napomena:    Udžbenik. Novo.
 

 
Cijena:  68,88 €518,98 kn
Popust:  15,88 € 119,65 kn (23%)
  
Vaša cijena:  53,00 €399,33 kn
 
 
 
Moderni menadžment
 
Moderni menadžment

NAJVRJEDNIJA KNJIGA O TEMELJIMA MENADŽMENTA U SVIJETU!: Potaknuti promjenama koje se svakodnevno događaju u menadžmentu, odlučili smo objaviti knjigu koja će popuniti prazno mjesto na policama namijenjeno udžbeniku menadžmenta. Ova vrhunska knjiga je nastala na tradiciji dugoj već dvadeset i pet godina, a u svom najnovijem izdanju donosi umijeća koja će zadovoljiti potrebe mladog, ambicioznog menadžera željnog novih saznanja. S druge strane, ova knjiga će ujedno i upotpuniti i osuvremeniti znanje višeg, iskusnog, sigurnog i profesionalnog menadžera.

Pažljivo proučavanje knjige neizmjerno će vam pomoći da vam karijera menadžera donese uspjeh i osobno ispunjenje. Istraživanja i iskustva spomenuta u knjizi prikazana su jasno i jezgrovito, kao vrijedna znanja potrebna za obavljanje tradicionalnih menadžerskih zadataka. Relevantni menadžerski izazovi, povezani sa temama raznolikosti, etike i društvene odgovornosti, svjetskom poslovnom scenom i informacijskom tehnologijom, vidno su istaknuti i međusobno povezani u cijeloj knjizi. Nadalje, dani su primjeri mnogih različitih vrsta organizacija kako bi se lakše omogućilo razumijevanje različitih gospodarskih grana.

Ukratko, knjiga je napisana s ciljem predstavljanja vrijednih menadžerskih pojmova i značajnih suvremenih izazova upravljanja, kao i davanja uvida u načine na koje se ti pojmovi i izazovi problematiziraju te time osiguravaju informacijski uspjeh.


Kratki sadržaj:

UVOD U MENADŽMENT:
Moderni menadžment: Vještine za uspjeh, Upravljanje: Nekad i sad
IZAZOVI MODERNOG MENADŽMENTA:
Korporacijska društvena odgovornost i poslovna etika, Upravljanje i raznolikost, Upravljanje na globalnom planu
PLANIRANJE:
Osnove planiranja, Donošenje odluka, Strateško planiranje, Planovi i instrumenti za planiranje
ORGANIZIRANJE:
Osnove organiziranja, Odgovornost, Ovlasti i delegiranje
UTJECAJ:
Utjecaj i komunikacija, Vođenje, Motivacija, Grupe, timovi i korporacijska kultura, Razumijevanje ljudi: stavovi, percepcija i učenje, Poticanje kreativnosti i inovacije
KONTROLA:
Načela kontrole, Proizvodnja i kontrola, Informacijska tehnologija

 

Dr. Samuel Certo je predavao na mnogim utjecajnim sveučilištima diljem SAD-a. Objavio je nekoliko široko prihvaćenih udžbenika uključujući Principles of Modern Management, Business and Strategic Management, Human Relations, Supervision: Quality and Diversity Through Leadership. Danas radi kao urednik za Prentice Hall i kao konzultant upravama velikih korporacija.

S. Trevis Certo je doktorirao na temu strateškog menadžmenta na Kelley School of Business na Sveučilištu Indiana. Predaje kolegij korporativnih strategija na Sveučilištu Texas A & M.

Pošalji upit za knjigu:
Moderni menadžment

 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
Moderni menadžment

 
 
 

 
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI!
 
Vodič kroz ekonomske pokazatelje
 
 
 
15,79 €118,97 kn
Utjecaj: znanost i praksa
 
 
 
18,45 €139,01 kn
Upravljanje marketingom
 
 
80,83 €609,01 kn
59,80 €450,56 kn
popust
 
26 %
Upravljanje ljudskim potencijalima
 
 
68,22 €514,00 kn
53,00 €399,33 kn
popust
 
22 %
Tržišne komunikacije
 
 
 
16,00 €120,55 kn